Κύπελλο Ελλάδος: Άνετη πρόκριση της ΑΕ Κομοτηνής στο Σουφλί

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε η ΑΕ Κομοτηνής, καθώς στον άτυπο τελικό για την Περιφέρεια Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας επικράτησε με 3-0 σετ στο Σουφλί του τοπικού και ιδιαίτερα μαχητικού Έβρου, ενώπιον σχεδόν 200 θεατών που γέμισαν το κλειστό του Σουφλίου.

Η αναμέτρηση εμφανιζόταν ως μια άτυπη ρεβάνς για τους περσινούς συγκλονιστικούς αγώνες των δύο ομάδων για την κατάκτηση του τίτλου της ΕΣΠΕΘΡ και της ανόδου στην Α2 Κατηγορία, αλλά ήταν εμφανής η διαφορά μιας κατηγορίας που χωρίζει πλέον τις δύο ομάδες.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο Νίκος Μούχλιας χρησιμοποίησε από το δεύτερο σετ και μετά, δίνοντας την δυνατότητα για να αποκτήσουν εμπειρίες, τρεις νεαρούς από τις ακαδημίες της ομάδας (Αλεξούδη, Γκουδούλα, Παπαδημητρίου Χ., Μούχλιας Δ.) ενώ έκανε ντεμπούτο ο Παπαδημητρίου Χ..

Τα σετ: 0-3 (13-25 σε 17′, 20-25 σε 22′, 19-25 σε 25′) 

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΊΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Τάσιου, Κοτσάνης, Πετρίδης, Ψαρράς, Γαλαζούλας, Αλεξάκης, Πατσιάς (λ) / Γιαγλής, Γκουδούλας, Αλεξούδης, Παπαδημητρίου Χ., Μούχλιας Δ.. 

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Τρύφων Εξάρχου): Καψαλιάρης, Παπαδόπουλος, Λέκκος, Δημόπουλος, Λαχτάρας, Χριστόφας, Παπαϊωάννου (λ) / Δεληγιαννίδης, Αβερκιάδης, Κεσιτζής, Χατζηβλασίου.