ΕΠΣ Θράκης: Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των προημιτελικών του Κυπέλλου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, με τους επαναληπτικούς να έχουν προγραμματιστεί με την έλευση του νέου χρόνου. Ουσιαστικά από σήμερα έχει προκριθεί στην επόμενη φάση ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, η ομάδα που είχε αποκλειστεί αλλά στάθηκε τυχερή στην κλήρωση μεταξύ των αποκλεισμένων προ δεκαημέρου, καθώς κέρδισε με 8-0 την Ένωση Αμαξάδων.

 

Προβάδισμα πρόκρισης έχει πάρει και η Ελπίδα Σαπών που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-1 της Ένωσης Ασωμάτων και θα πρέπει να ηττηθεί με τρία γκολ διαφορά στην έδρα της. Τρία γκολ πρέπει να δεχτεί στους Προσκυνητές και η εκεί Δόξα για να μπορέσει να αποκλειστεί από τον Ηρακλή Σαπών, τον οποίο κέρδισε εκτός έδρας με 2-0. 

Ουσιαστικά μετά τους πρώτους αγώνες, ο πιο αμφίρροπος επαναληπτικός θα είναι αυτός ανάμεσα στον Αστέρα Αιγείρου και τον Αετό Μίσχου, με τον πρώτο να έχει πάρει πάντως προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη του με 2-0 και χωρίς να δεχτεί τέρμα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων προημιτελικών του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης:

 
Αστέρας Αιγείρου-Αετός Μίσχου 2-0
Ένωση Ασωμάτων-Ελπίδα Σαπών 1-3
ΠΑΟΚ Κοσμίου-Ένωση Αμαξάδων 8-0
Ηρακλής Σαπών-Δόξα Προσκυνητών 0-2