Τρία παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης δοκιμάζονται στην Αγγλία από την Τσάρλτον!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Στην Αγγλία βρίσκονται από την Κυριακή τρία παιδιά της Σχολής Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης, μετά τα UK Trials Hellas που έγιναν στην πρωτεύουσα του Έβρου στις 5 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τους Δήμο Τζελέπη, Χρόνη Ευστρατιάδη και Θάνο Ασπιώτη, γεννηθέντες το 1997, 1998 και 1999 αντίστοιχα, οι οποίοι δοκιμάζονται για λογαριασμό της Τσάρλτον.

Συνολικά δέκα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες που επιλέχθηκαν από τα pre trials που έλαβαν χώρα από την Αθήνα ως την Αλεξανδρούπολη, λαμβάνουν μέρος στα δοκιμαστικά της ιστορικής αγγλικής ομάδας ώστε να διεκδικήσουν θέσεις για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015 – 2016 στα ανάλογα ηλικιακά γκρουπ της ομάδας καθώς και υποτροφία σε ανάλογο ποδοσφαιρικό κολέγιο!

Η φωτογραφία, όπου εικονίζονται και τα τρία παιδιά από την Αλεξανδρούπολη, είναι από το Ρέντινγκ της Αγγλίας όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις για λογαριασμό της Τσάρλτον.

Με ανακοίνωσή της, η διεύθυνση της σχολής του Ολυμπιακού Κομοτηνής ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά και ενημερώνει ότι στις 11 Ιανουάριου 2015 θα διεξαχθούν δοκιμαστικά για παιδιά ηλικιών 2001-2002 για λογαριασμό ισπανικού συλλόγου και όσοι κριθούν επιτυχόντες σε αυτά τα trials, τέσσερα άτομα από το νομό Έβρου, θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για ανάλογα δοκιμαστικά λίγο μετά την έλευση της νέας χρονιάς.