Στην Θράκη μύρισαν οι εκλογές από το Σαββατοκύριακο! Ξαναεμφανίστηκαν οι πολιτικοί στα γήπεδα!!!

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Η προεδρική εκλογή επισπεύθηκε και πάμε πιθανότατα και σε βουλευτικές μέσα στον Γενάρη ή το αργότερο αρχές Φλεβάρη. Οι καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις προέκυψαν από το βράδυ της Δευτέρας και μετά, αλλά στην Θράκη οφείλαμε να το έχουμε πάρει πρέφα νωρίτερα.

 

Πώς; Από το γεγονός ότι οι πολιτικοί μας ξεμύτισαν και πάλι και έκαναν την εμφάνισή τους στα γήπεδα. Θυμάστε άλλωστε που μόλις πριν δυόμισι μήνες τα γράφαμε από αυτήν εδώ την στήλη; Έτσι λοιπόν και το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε μια ανάλογη εξέλιξη.

Η αρχή έγινε το απόγευμα του Σαββάτου από την Ορεστιάδα. Εκεί βρέθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, στο μεγάλο ντέρμπι του βόλεϊ ανάμεσα στον ΑΟΟ και τον Ολυμπιακό. Γούρι δεν έφερε στην ομάδα της Ορεστιάδας και την επομένη υπήρχε η ψήφιση του προϋπολογισμού, για αυτό ίσως δεν τον είδαμε είτε στο Σουφλί είτε στο “Φώτης Κοσμάς”, όπως ενάμισι μήνα πριν.

Και την Κυριακή όμως, ανήμερα της ψήφισης του προϋπολογισμού, είδαμε πολιτικές παρουσίες στα Πηγάδια και τον αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ. Δεν ήταν βέβαια βουλευτές, αφού όφειλαν να βρίσκονται στην Βουλή, είδαμε όμως για πρώτη φορά από την εκλογή του τον Ξανθιώτη Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Γιώργο Παυλίδη. Ο οποίος συχνά πυκνά και παλιότερα εμφανιζόταν στην Ξάνθη, αλλά μένει να δούμε αν τώρα με τον νέο του ρόλο θα αρχίσει να έρχεται και στο ΔΑΚ Κομοτηνής, όπου είναι αλήθεια ότι δεν τον έχει πάρει το μάτι κανενός και ποτέ…