Οι Xanthi Runnes τίμησαν τον Δήμαρχο Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Στο γραφείο του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου βρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runnes»,  θέλοντας να τον ευχαριστήσουν για την μεγάλη στήριξη τόσο του Δήμου Ξάνθης όσο και του ίδιου προσωπικά στον 1ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο αγώνα Ξάνθης.

Οι Xanthi Runnes δια των εκπροσώπων τους Γιάννη Πυργελή(πρόεδρος), Γιάννη Αναστασιάδη(αντιπρόεδρος), Σεραφείμ Βασιλειάδη(γραμματέας) και τον έφορο αγώνα του Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Λεωνίδα Ξανθόπουλου, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν αρκετά λεπτά με τον Δήμαρχο Ξάνθης, που τους υποδέχτηκε θερμά και με την στάση του έδειξε πως είναι πολύ θετικός σε οποιαδήποτε δράση είναι για το καλό του Δήμου και των Δημοτών.

Μάλιστα έγινε και μια κουβέντα για την επόμενη διοργάνωση που ετοιμάζουν οι Xanthi Runnes, με τον αγώνα μέσα στους δ΄ρομους της Παλαιάς Πόλης της Ξάνθης, με τον Δήμαρχο να τονίζει πως και σε αυτή την διοργάνωση θα σταθεί στο πλευό του Συλλόγου.

Στην συνέχεια τα μέλη του Δ.Σ.  των Xanthi Runnes δια του προέδρου τους Γιάννη Πυργελή παρέδωσαν στον Δήμαρχο Ξάνθης  ένα τιμητικό δίπλωμα που απονεμήθηκε τιμής ένεκεν στον Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο  για την πολύτιμη στήριξη του στον 1ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης, ενώ του δόθηκε και ένα συλλεκτικό μετάλλιο των αγώνων.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Ξάνθης και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Αναστασιάδης μίλησαν στην κάμερα του ThrakiSportS και στον Νεκτάριο Αμποβιανίδη, δείτε τα βίντεο παρακάτω.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/iqXX5Faa6Lk” frameborder=”0″ allowfullscreen], [iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/A-VLyvcv0xU” frameborder=”0″ allowfullscreen]