ΕΠΣ Ξάνθης: Αλλαγή στον πάγκο του Κουτσού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Κρίσιμη είναι η κατάσταση στον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Ξάνθης Παύλο Μελά Κουτσού που μετά την νέα ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, με 0-2 από την Αναγέννηση Θαλασσιάς στο Κουτσό, οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και άμεσες.

Αμέσως μετά το πέρας της αναμέτρησης με την Θαλασσιά και μετά από αρκετή σκέψη ο πολύπειρος Σάκης Καρασερίδης δήλωσε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Παύλου Μελά, θεωρώντας πως η ομάδα χρειάζεται μια άμεση αλλαγή για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας.  Πάντως η διοίκηση του Κουτσού δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Καρασερίδη  για τον πάγκο του Παύλου Μελά, και ήρθαν σε συμφωνία με τον Νίκο Ανθόπουλο, που μετά την απόλυτα πετυχημένη πορεία του με τον Ορφέα 2005 και την άνοδο, είδε τις εξελίξεις στα διοικητικά του 2005 να τον  οδηγούν στην απομάκρυνση, και πλέον έχει την ευκαιρία μέσα από τον Παύλο Μελά Κουτσού να επιστρέψει στο προσκήνιο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης.

Η ομάδα του Κουτσού έπειτα από δέκα αγωνιστικές έχει μείνει στην δέκατη θέση με 8 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη . Ο Ανθόπουλος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Κουτσού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βιστωνίδα στην Φελώνη.