Απόλυτα ευχαριστημένος από την ομάδα του παρά τους χαμένους βαθμούς ο Ρόκα

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, παρότι ο Πανθρακικός δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Εργοτέλη εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μάνουελ Ρόκα. 

 

Ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του και υποστήριξε πως το πιο σημαντικό είναι ότι ο Πανθρακικός παιχνίδι με παιχνίδι αποκτά ταυτότητα και χτίζει χαρακτήρα.

“Σήμερα όλοι είδαμε το παιχνίδι. Όλοι ξέρουν ότι κάναμε τρομερές ευκαιρίες και είναι από τις φορές που τυγχάνει μια σε πολλά χρόνια που κάνεις τόσες πολλές και δεν βάζεις γκολ. Δεν αφήναμε τον αντίπαλο να περνά το κέντρο και κρατάς το θετικό. Έστω πήραμε τον πόντο που είναι σημαντικός. Στο ποδόσφαιρο όταν δίνεις τόσα πολλά, σίγουρα σε βάθος χρόνου θα σου τα επιστρέψει. Μπορεί να μην κερδίσαμε πόντους, αλλά κερδίσαμε σήμερα πολλά άλλα πράγματα και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτό”, είπε αρχικά ο Ρόκα.

“Το πιο σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε ένα συγκεκριμένο στυλ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το πρώτο που ήθελα να κάνω όταν ανέλαβα προπονητής είναι να έχουμε ταυτότητα. Την έχουμε πλέον. Εμείς δώσαμε πολλά στο ποδόσφαιρο αλλά πήραμε έναν πόντο. Ο Εργοτέλης είναι χαρούμενος για αυτό και εμείς κάτω. Αυτό όμως δεν είναι δίκαιο για τους παίκτες μου. Εμείς θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, για να πετύχουμε τον στόχο” συνέχισε ο ισπανός τεχνικός του Πανθρακικού.

Σε ερώτηση για την απουσία του Ιγκορ σχολίασε: “Ο Ιγκόρ είναι χαρισματικός παίκτης και λείπε αναμφισβήτητα, όπως φάνηκε, γιατί στην τελική φάση είναι παίκτης που θα το πετύχει το γκολ. Με προβληματίζει όχι μόνο επειδή είναι τραυματίας αλλά κυρίως ότι με την απουσία του μένει και εκτός ρυθμού. Όπως και ο Ρομέου, που είναι έτοιμος από πλευράς τραυματισμού, αλλά δεν έχει μπει ακόμα λόγω της απουσίας του στον ρυθμό της ομάδας”.