Το pregame του παιχνιδιού Πανθρακικός – Εργοτέλης (19:30, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Στην έδρα του αγωνίζεται ξανά μετά την Τετάρτη και τη νίκη του με τον Πλατανιά ο Πανθρακικός και επιζητά σε ένα από τους πολλούς παιχνίδια “τελικούς” που θα παίξει, τη νίκη στο ΔΑΚ με αντίπαλο τον Εργοτέλη του Παύλου Δερμιτζάκη (19:30, LIVE ThrakiSportS).

Ουσιαστικά ο Ρόκα θα αντιμετωπίσει τον παλιό του προπονητή στην ομάδα της Κομοτηνής, με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Αντιμετωπίζει ως βασικό πρόβλημα την απουσία του Ιγκορ, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή του Πανθρακικού.

Η ομάδα της Κομοτηνής βρίσκεται άτω από τη ζώνη του υποβιβασμού στη 16η θέση  με 9 βαθμούς σε 11 αγώνες, έχοντας όμως παίξει μόνο 4 παιχνίδια στη Κομοτηνή με απολογισμό 2 νίκες με Πανιώνιο (1-0) και την Τετάρτη με Πλατανιά (1-0) και δυο ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάννενα (1-1) και ΟΦΗ (0-0) ,ενώ εκτός έδρας σε 7 αγώνες έχει μια ισοπαλία στη Λιβαδειά και έξι ήττες.

Ο Εργοτέλης του Παύλου Δερμιτζάκη έρχεται από την ήττα με τον ΟΦΗ στις καθυστερήσσεις του αγώνα στο Ηρακλείωτικο “ντέρμπι” και βρίσκεται τελευταίος στο πρωτάθλημα με 6 βαθμούς, έχοντας όμως βγάλει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Στην Κρήτη θεωρούν ματς – τελικό την αναμέτρηση της Κομοτηνής. Εκτός έδρας είναι δυνατότερος από ότι στο Παγκρήτιο και σε πέντε ματς έχει 1 νίκη (Νίκη Βόλου), 1 ισοπαλία (Ατρόμητος 1-1 ) και 3 ήττες (Πανιώνιος 1-2, Καλλονή 0-2, ΟΦΗ 0-1). 

Αυτή θα είναι η τέταρτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Εργοτέλη και Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Στο ΔΑΚ ο Πανθρακικός έχει 2 νίκες και μία ήττα με τέρματα 6-5, ενώ στο Παγκρήτιο 1 νίκη και 2 ήττες με τέρματα 2-7 και συνολικά σε έξι αγώνες υπάρχει απόλυτη ισορροπία, χωρίς κανένα ισόπαλο παιχνίδι, με 3 νίκες για τον Πανθρακικο και 3 για Εργοτέλη με τέρματα 8-12 για τους Κρητικούς.

Αναλυτικά τα παιχνίδια των 2 στην Super League

Super League 2008/2009 1η αγωνιστική Πανθρακικός-Εργοτέλης 1-2,  16η Αγωνιστική Εργοτέλης-Πανθρακικός 0-1 

Super League 2009/2010 5η Αγωνιστική  Εργοτέλης-Πανθρακικός 4-0, 20η αγωνιστική Πανθρακικός-Εργοτέλης 3-2

Super League 2013/2014 11η Αγωνιστική Εργοτέλης-Πανθρακικός 3-1, 28η αγωνιστική Πανθρακικός-Εργοτέλης 2-1

 

Η αναμέτρηση αρχίζει στις 19:30 και μεταδίδεται ζωντανά τηλεοπτικά από τη Nova και διαδικτυακά με live text από το ThrakiSportS.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΜΕ ΤΣΑΡΤΕΡ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΛΛΑ … ΠΛΟΥΣΙΟΣ  ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ