Photos: Δέκα κλικ από τα πλημμυρισμένα Πηγάδια και την αναβολή του Skoda – ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σε ημερομηνία που θα ορίσει η Super League θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Ξάνθης – ΠΑΟΚ για τους Κ20, που ως γνωστόν αναβλήθηκε λόγω καταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου το μεσημέρι του Σαββάτου.

Την απόφαση έλαβε ο κομοτηναίος ρέφερι Εγκίν Κιγιντζή, λίγο μετά την έναρξη ουσιαστικά του αγώνα, καθώς οι δυο ομάδες βγήκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο και έριχνε ψιλόβροχο εκείνη την ώρα. Ωστόσο ο διαιτητής έλαβε την απόφαση διακοπής – αναβολής του ματς σχεδόν αμέσως μετά την έναρξή του, βλέποντας ότι υπάρχει κίνδυνος γοα την σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Σε sites της Θεσσαλονίκης, όπως to paokmania υποστηρίζουν πάντως ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και τόσο… ακατάλληλος και μάλιστα δημοσιεύουν και φωτογραφίες για να βγάλουν οι αναγνώστες συμπεράσματα. Μόνο που αυτές μάλλον δείχνουν ακριβώς γιατί δεν έπρεπε να διεξαχθεί το ματς, δεδομένου ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πατημένος και απο το προηγηθέν παιχνίδι των Κ15 και κατά συνέπεια εξαιρετικά επικίνδυνο με τα νερά, τις λάσπες και τις λακκούβες…