LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Εργοτέλης 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από το ΔΑΚ Κομοτηνής ο Γιάννης Παπαδόπουλος

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εργοτέλη για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο ΔΑΚ και μεταδίδει…

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι του ThrakiSportS απο το ΔΑΚ, οπού σε λίγη ώρα ο γηπεδούχος Πανθρακικός, σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι για αυτόν, υποδέχεται τον επίσης σε άσχημη βαθμολογική θέση Εργοτέλη του Παύλου Δερμιτζάκη,με μοναδικό στόχο τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη και την τρίτη του στην Κομοτηνή με τον Εργοτέλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PRE GAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Ωρα 18:55  Όλη μέρα βρέχει στην Κομοτηνή και μάλιστα είχαμε την αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στις Κ20 ομάδες των δύο συλλόγων. Ωστόσο σύμφωνα με όσα έχουμε ως ενημέρωση, θέμα διεξαγωγής της αναμέτρησης των μεγάλων ομάδων δεν υπάρχει. Ο αγώνας παρά την βροχή θα διεξαχθεί κανονικά.

Ωρα 18:59  Υπό βροχή λοιπόν οι δύο ομάδες προθερμαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Όπως αντιλαμβάνεστε, μηδαμινή η παρουσία του κόσμου στην εξέδρα.

Ωρα 19:03  Στον αγώνα έχουμε την τελευταία στην βαθμολογία ομάδα του πρωταθλήματος, τον Εργοτέλη που όμως προκάλεσε αίσθηση το γεγονός ότι ήρθε με τσάρτερ στην Θράκη, απέναντι στον Πανθρακικό. Τους χωρίζουν τρεις βαθμοί και όλοι αντιλαμβάνονται ότι τυχόν νίκη της ομάδας της Κομοτηνής θα φέρει σχεδόν προ τετελεσμένων την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Ωρα 19:06  Εχουμε όμως και κάτι άλλο. Την επιστροφή του Δερμιτζάκη στην Κομοτηνή – του οποίου παίκτης ήταν στον Πανθρακικό ο νυν προπονητής της ομ΄δας Μανουέλ Ρόκα. Ο τελευταίος σε δηλώσεις του εξέδρασε την εκτίμησή του προς το πρόσωπό του

Ωρα 19:11  Πάμε στις συνθέσεις των δύο ομάδων. Η 11άδα του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης, Κάσες, Σερφά, Εμπό, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Λαδάκης, Ποτουρίδης. Για τον Εργοτέλη ο Δερμιτζάκης ξεκινά τους Καβουσάκη, Λυκογιάννη, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκη, Κοζορώνη, Γκέντσογλου, Γιουσούφ, Χαντί, Μπρούνο και Μπογκντάνοφ.

Ωρα 19:13  Σημαντική απουσία για τον Πανθρακικό σε ένα ακόμα ματς ο Ιγκορ, αλλά και για τον Εργοτέλη λείπει οι Τσερνι

Ωρα 19:16  Αήττητος είναι ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή, καθώς σε 4 ματς που έχει δώσει μετράει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ο Εργοτέλης εκτός έδρας έχει τρεις ήττες, μια ισοπαλία, αλλά έχει και νίκη (κάτι που ακόμα δεν έχει ο Πανθρακικός).

Ωρα 19:19  Σε περίπτωση νίκης οι ακρίτες θα περάσουν πάνω από τον Πανιώνιο και θα πιάσουν τον Πλατανιά στους 12 βαθμούς. Σε περίπτωση ήττας θα μείνουν τρεις  πόντους πίσω από τη θέση που οδηγεί στην παραμονή.

Ωρα 19:22  Αποχώρησαν για τα αποδυτήρια και την επίσημη είσοδο οι δυο ομάδες

Ωρα 19:25  Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ανδρέας Παππάς από τον Σύνδεσμο Αθηνών. Βοηθοί του οι Ιορδάνης Δημητριάδης, Νίκος Καραϊσαρίδης των Συνδέσμων Καστοριάς και Πιερίας, αντίστοιχα.

Ωρα 19:28  Ωρα για την επίσημη είσοδο, τις χαιρετούρες και βαδίζουμε προς την έναρξη

Ωρα 19:31  Στην σέντρα ο Πανθρακικός

1′  Εναρξη του αγώνα

2′ Ευκαιρία για τον Πανθρακικό.  Ο Γιοβάνοβιτς έκανε λάθος εκτίμηση της μπάλας, ο Τζάνης δεν το εκμεταλλεύτηκε, έκανε το σουτ αλλά αυτό έφυγε  ψηλά άουτ.

10′  Χωρίς κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής, πέρα της ευκαιρίας του δεύτερου λεπτού. βαρύς ο αγωνιστικός χώρος, αλλά όχι και… ασήκωτος

13′ Ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Τσουμάνης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, άουτ.

15′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό.Ο Μπαϊκαρά έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ντιγκινί έπιασε την κοντινή κεφαλιά, ο Καβουσάκης απέκρουσε…

16′ Πρώτη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Σουτ του Χαντί έξω από την περιοχή, ο Αθανασιάδης έπεσε και απέκρουσε για να παραχωρήσει κόρνερ.

17′ Κίτρινη κάρτα στον Τζανακάκη. Η πρώτη στον αγώνα..

20′ Σουτ του Κάσες μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

25′ Φάουλ από δεξιά ο Τζάνης, ο προωηθμένος Εμπό πιάνει την κεφαλιά, με τον Καβουσάκη να μπλοκάρει την μπάλα.

28′ Ευκαιρία για Πανθρακικό και πάλι. Ο Μπαϊκαρά έδωσε στον Τζάνη, αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ από δεξιά, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Καβουσάκη.

34′ Κεφαλιά του Ντιγκινί, άουτ, ενώ συγκρούστηκε με τον Γιοβάνοβιτς και είναι στο έδαφος. Σηκώνεται πάντως

36′ Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Καζναφέρης μπαίνει για να βοηθήσει στον χώρο του κέντρου αντί του Τζανακάκη.

37′ Κίτρινη κάρτα στον Γκέντσογλου.

38′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζάνη αρκετά έξω από την περιοχή και από αριστερά, με τον Καβουσάκη να μπλοκάρει δίχως πρόβλημα την μπάλα.

41′ Σουτ του Ντιγκινί έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε και στον Κάσες και πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καβουσάκη.

45′  Ενα το λεπτό των καθυστερήσεων.

45+1′  Τέλος πρώτου μέρους. Ανώτερος ο Πανθρακικός αλλά χωρίς ουσία στις τελικές του προσπάθειες. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Πανθρακικός – Εργοτέλης 0-0

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου. Στη σέντρα ο Εργοτέλης.

48′ Ευκαιρία για τον Πανθρακικό.Ο Ποτουρίδης δοκίμασε το μακρινό σουτ, άουτ η μπάλα δίχως να ανησυχήσει ο Καβουσάκης.

54′ Τεράστια ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Κάσες μπήκε στην περιοχή και έκανε το πλασέ, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καβουσάκη.

59′ Κίτρινη κάρτα στον Λυκογιάννη για μαρκάρισμα στον Μπαϊκαρά.

60′ Ο Τζάνης εκτελεί το φάουλ, ο Κάσες πιάνει την κεφαλιά από κοντά, με τον Καβουσάκη να αποκρούει και να παραχωρεί κόρνερ.

61′ Από την εκτέλεση αυτού από τον Τζάνη, κεφαλιά του Σερφά, ο Καζναφέρης παραχωρεί νέο κόρνερ πάνω στη γραμμή. Συγκλονιστικές στιγμές…

62′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Χασομέρης αντί του Κάσες.

65′ Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Νόσκοβιτς αντί του Μπογκντάνοφ.

68′ Ο Ντιγκινί έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.

69′ Ο Μπαϊκαρά έκανε το γύρισμα από δεξιά, με τον Χασομέρη να βγαίνει μόνος του απέναντι στον Καβουσάκη, που σταμάτησε το πλασέ του πρώτου.

70′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Γκιγέρμο αντί του Τζάνη.

74′ Διαμαρτυρίες από τον Πανθρακικό. Ο Τσουμάνης έπεσε στην περιοχή, ο Παππάς έδειξε σωστά να συνεχιστεί το ματς. 

77′ Ευκαιρία για τον πανθρακικό. Ο Γκιγέρμο έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καβουσάκη, τον οποίο είδε εκτός θέσης.

85′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Παμλίδης αντί του Χαντί.

86′ Αλλαγή και για τον Πανθρακικό. Ο Αράμπα αντί του Ντιγκινί.

87′ Ο Γκιγέρμο άφησε στον Μπαϊκαρά, που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία του Καβουσάκη.

90′ Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων

90’+2′ Κίτρινη κάρτα στον Εμπό για διαμαρτυρία.

90’+5′ Κίτρινη κάρτα και στον Χασομέρη.

90+6  Τέλος του αγώνα. Ο Εργοτέλης στέκεται όρθιος και παίρνει βαθμό στην Κομοτηνή. Τρίτη εντός έδρας βαθμολογική απώλεια για τους Κομοτηναίους, που πάντως διατηρούν το αήττητό τους. Χάνουν όμως δυο πολύτιμους βαθμούς και μένουν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Εργοτέλης 0-0

Μείνετε στο ThrakiSportS. To ρεπορτάζ μόλις τώρα αρχίζει…