Το pregame του παιχνιδιού Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη μετά από αυτήν με την Καλλονή αναζητά σήμερα στις 15:00(live ThrakiSportS) στα Πηγάδια η Ξάνθη, απέναντι στον πρωτοπόρο του Ελληνικού πρωταθλήματος ΠΑΟΚ που μ ε νίκη θα ξεφύγει από τον δεύτερο Ολυμπιακό στο +7.

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Super League η  Skoda Ξάνθη, που επιζητά να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις και να βάλει είτε τρείς είτε έστω έναν πόντο στο «σακούλι» της και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, ξεφεύγοντας από τις χαμηλές θέσεις και βλέποντας πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ρατζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην του Ράνου, με τον Ρουμάνο να επιλέγει πιθανότατα την ίδια ενδεκάδα με αυτή κόντρα στην Καλλονή.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη προέρχεται από την σπουδαία νίκη μέσα στο «Καραϊσκάκη» επί του Ολυμπιακού με 1-2, και θέλει στην Ξάνθη ακόμη μία νίκη που θα του δώσει ακόμη μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες του. Ειδικότερα μετά το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ψάχνει την νίκη που θα αυξήσει την διαφορά από τους Πειραιώτες στο +7. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ, με τον Μακ που δεν ήταν στο παιχνίδι του Πειραιά να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή για την Ξάνθη.

Συνολικά οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες στη Ξάνθη 25 φορές για το πρωτάθλημα με τη Ξάνθη να έχει 8 νίκες, έξι ισοπαλίες και 11 ήττες και τέρματα 27-33. Επίσης στη Ξάνθη έχουν έρθει αντιμέτωπει με τον ΠΑΟΚ 3 φορές με 2 νίκες για τη Ξάνθη και 1 για τον ΠΑΟΚ με τέρματα 4-3 υπέρ της Ξάνθης. Στη Θεσσαλονίκη η Ξάνθη έχει σε 25 αγώνες, 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 18 ήττες με τέρματα 13-42, ενω για το κύπελλο 3 ήττες με τέρματα 0-6. επομένω συνολικά σε 50 αγώνες πρωταθλήματος ή Ξάνθη απέναντι στον ΠΑΟΚ, έχει 11 νίκες, 10 ισοπαλίες 29 ήττες με τέρματα 40-75 ενώ για το κύπελλο σε 6 αναμετρήσεις έχει 2 νίκες και 4 ήττες με τέρματα 4-9.

Δείτε τα παρακάτω θέματα που αφορούν τους δυο αντιπαλους

Ποια είναι οι διαιτητική τριάδα

Με κόσμο στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον διαιτητή της αναμέτρησης

Η αποστολή της Ξάνθης

Η αποστολή του ΠΑΟΚ