Συγχαρητήρια στην Ξάνθη από Άγγελο και παραδοχή ότι… πήραν τα μυαλά τους αέρα! Όλες οι δηλώσεις του…

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Τη δεύτερη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη (4-2), μόλις πρώτη απώλεια σε εκτός έδρας αγώνα, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να εμφανίζεται απογοητευμένος και να αναφέρεται στη κακή νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα μετά από μεγάλες νίκες, όπως αυτή με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μακεδόνας τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήμασταν τόσο κακοί σε όλες τις γραμμές, που αν πούμε πράγματα θα κάνουμε λάθος. Η Ξάνθη μας κέρδισε σε όλες τις γραμμές. Δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα. Είναι η τρίτη – τέταρτη φορά που γίνεται αυτό μετά από μία σημαντική νίκη. Πήραν τα μυαλά μας αέρα. Δεν μπορείς έτσι να πάρεις πρωτάθλημα και να πάρεις πρωταθλητισμό. Γι` αυτή την εικόνα υπεύθυνος είμαι εγώ. Όταν δεν μπορείς να πείσεις, τότε σημαίνει ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε ακόμη. Εμείς έτσι τιμωρούμαστε. Ψηλώνουμε πολύ, είμαστε αλλού. Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αυτό και πρέπει να λυθεί μέσα εκεί (στα αποδυτήρια) και όχι έξω».

Για την τακτική παρουσία του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, ο Άγγελος Αναστιασιάδης σχολίασε: «Δεν είναι θέμα τακτικής. Στο τέταρτο γκολ είχαμε τη μπάλα τη δώσαμε στον αντίπαλο και δεχθήκαμε γκολ. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς. Δεν έχουμε γίνει Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ. Εμείς πρέπει να τρέχουμε και να παλεύουμε. Δεν το κάναμε. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, που ανεξάρτητα με τα λάθη μας είχε μία πολύ καλή παρουσία».