Β’ Εθνική: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση του ΓΑΣ Κομοτηνή με τους Μαχητές Δόξα Πεύκων

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Για ένα δεκάλεπτο κόντραρε η ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα των Μαχητών Δόξα Πεύκων, γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα με 61-92 και παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και χωρίς νίκη χτο πρωτάθλημα.

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε με 8-2, όμως οι Μαχητές ισορόπησαν γρήγορα το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ σε όλη την πρώτη περίοδο, η οποία βρήκε την ομάδα της Θεσσαλονίκης μπροστά με 22-23. Το σκηνικό άλλαξε στην δεύτερη περίοδο. Οι Μαχητές μπήκαν δυνατά από την αρχή και με όπλο τις γρήγορες επιθέσεις, αλλά και την κακή επιθετική λειτουργία του ΓΑΣ σε αυτό το χρονικό σημείο ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό για να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 34-49.

Ίδιο ήταν το σκηνικό και στην τρίτη περίοδο, με τον ΓΑΣ να προσπαθεί να αντιδράσει στην αρχή, όμως οι Μαχητές έδειξαν ότι έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, ενώ οι παίκτες του ΓΑΣ από ένα σημείο και μετά έδειχναν κουρασμένοι, ενώ Ντίνας και Χαλήλ που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς τις προηγούμενες μέρες δεν μπορούσαν να βοηθήσουν. Έτσι οι διαφορά ανέβηκε και άλλο και άγγιξε τους τριάντα πόντους, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκλεισε το σκορ στην τρίτη περίοδο με 46-74. Στην τέταρτη περίοδο οι δύο προπονητές δοκίμασαν σχήματα, αλλά και όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους, με τη διαφορά να περνάει τελικά τους τριάντα πόντους και τους Μαχητές να κερδίζουν εύκολα με 61-92.

Κορυφαίοι για τον ΓΑΣ οι Λεχούδης και Μπεκρής, ενώ οι Μαχητές έδειξαν ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. 

Διαιτητές: Τσουμαχίδης – Ζαχαρής

Δεκάλεπτα: 22-23, 34-49 (ημίχρονο), 46-74, 61-92 (τελικό αποτέλεσμα)

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Πανταζής , Σταματέλος 1, Διαμαντίδης , Μαγκώνης , Λεχούδης 19(2), Ντίνας , Ρυακιωτάκης, Μπέκρης 18(3), Καλατζής 8(1), Καραμπέκης 2, Μανάκας 8, Χαλήλ 5.

ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ  (Χατζηκυριακίδης) : Απιδόπουλος 10, Ταρπάγκος 1, Χότζα , Γερομιχαλός Δ. 5, Ελευθεριάδης 13(1), Κελεσίδης 6, Στόλης , Γερομιχαλός Π. 9, Γράβας 13(1), Γκαμούρας 14, Θεοδώρακος 6(1), Μάρουσιτς 15(3).