Νικήτρια επιστρέφει από τον βούρκο της Βέροιας η Κ17 του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Σε ένα γήπεδο – βούρκο στα Διαβατά Ημαθίας η ομάδα Κ17 του Πανθρακικού κατάφερε να κερδίσει με 1-0 την Βέροια και να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου ηλικιακού αναπτυξιακού πρωταθλήματος της Super League. To μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική μέσα σε έναν τόσο βαρύ αγωνιστικό χώρο, πέτυχε ο Κυργιαλάνης στο 37ο λεπτό. Έτσι η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή παραμένει αήττητη για 7 αγώνες, ενώ πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της και βρίσκεται στην 4η θέση με 18 βαθμούς, αφήνοντας τη Βέροια στους 6 πόντους.

 

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, η Κ15 της Βέροιας γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη του Πανθρακικού και παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι σύμφωνα με το imathiasportsnews, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και οι φάσεις που σημειώθηκαν στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, όμως το τέρμα των Θρακιωτών στο 19ο λεπτό με απευθείας φάουλ του Κυργιαλάνη, άλλαξε τα δεδομένα στην αναμέτρηση και ο Πανθρακικός, με σύμμαχο το κακό τερέν του Δημοτικού Γηπέδου του Διαβατού, έκλεισε καλά τους χώρους και απέφυγε σχετικά εύκολα τις επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση στα καρέ των «πρασίνων», προσπάθησαν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή, οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν καλά οργανωμένοι και δεν επέτρεψαν τους «κυανέρυθρους» να γίνουν απειλητικοί.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Χρυσάνη.

Συνθέσεις
Βέροια Κ17 : Τσιμπρής, Δημητριάδης, Καραμπίνας (80′ Νικόπουλος), Ράδης, Τσιούχας, Μαντός, Κουτρουλιάς, Χατζηπαρασίδης (80΄Χαλβατζής), Πήκος (65′ Σαρκατζής), Τσουλχάι (65′ Σαμιώτης), Καραγιάννης.

Πανθρακικός Κ17 : Τζελέπης, Καλαϊτζιδης, Οξύνογλου, Γκιντίδης, Δελη Μεμετ, Τσιριγώτης, Κοσμίδης,  Σαραντιδης, Κατσαρός, Κυργιαλάνης. Έπαιξαν ακόμα οι Στοΐνοβιτς, Θέμελης, Μουζάς, Ομέρ και Σταφυλάς.