Α2 Γυναικών: Υποβιβασμός για Ασπίδα μετά την ήττα από τον Ηρακλή;

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την ήττα με 48-53 γνώρισε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Κλειστό Γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” στο Εύμοιρο η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης. Είναι  η ένατη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα Νεδήμ Καρά Αχμέτ, που δύσκολα πλέον θα αποφύγει τον εκ νέου υποβιβασμό στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

 Η ήττα από μια ομάδα αν και εμπειρη όπως ο Ηρακλής και από τις πιο αδύνατες στη κατηγορία ίσως αποβεί μοιραία, αν και μένουν πάρα πολλοί αγώνες ακόμα. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στην αρχή (12-10 α’ περίοδος) με το  ημίχρονο στο 19-28 με πολύ νευρικότητα και από τις δυο ομάδες. Στη συνέχεια στο παιχνίδι η Ασπίδα μείωσε το σκορ, αλλα δυο τεχνικές ποινές στον προπονητή της ομάδας Νεδήμ Καρά Αχμέτ, από τους Ντόγκα και Χατζηχαρίση, 2 λεπτά από το τέλος καθάρισαν το παιχνίδι.

Δεκάλεπτα: 12-10, 19-28, 34-39, 48-53

Διαιτητές: Ντόγκας-Χατζηχαρίσης

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Καραλίδου Σ. 12(1), Παπαευαγγέλου 8(2), Ψωμαδοπούλου, Ομέρ-Ογλού, Παπαδοπούλου 4, Παπαϊωάννου 2, Αντώνογλου 12, Μαμαλίκατζη 4, Παπαχρυσοβέργη, Ζιώγα 6(2), Καραλίδου Β., Γκιρκίζα.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μπαχταλιάς): Τσουμπερλή 9, Σταμπή 5, Κατσαμούρη, Οικονόμου 6, Σολωμού 6(1), Τσάντα, Παπαρδέλα, Αθανασιάδου 12, Γεροστεργίου 8, Ντάλλα 2, Λογδανίδου 6.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here