Α2 Γυναικών: Υποβιβασμός για Ασπίδα μετά την ήττα από τον Ηρακλή;

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την ήττα με 48-53 γνώρισε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Κλειστό Γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” στο Εύμοιρο η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης. Είναι  η ένατη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα Νεδήμ Καρά Αχμέτ, που δύσκολα πλέον θα αποφύγει τον εκ νέου υποβιβασμό στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

 Η ήττα από μια ομάδα αν και εμπειρη όπως ο Ηρακλής και από τις πιο αδύνατες στη κατηγορία ίσως αποβεί μοιραία, αν και μένουν πάρα πολλοί αγώνες ακόμα. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στην αρχή (12-10 α’ περίοδος) με το  ημίχρονο στο 19-28 με πολύ νευρικότητα και από τις δυο ομάδες. Στη συνέχεια στο παιχνίδι η Ασπίδα μείωσε το σκορ, αλλα δυο τεχνικές ποινές στον προπονητή της ομάδας Νεδήμ Καρά Αχμέτ, από τους Ντόγκα και Χατζηχαρίση, 2 λεπτά από το τέλος καθάρισαν το παιχνίδι.

Δεκάλεπτα: 12-10, 19-28, 34-39, 48-53

Διαιτητές: Ντόγκας-Χατζηχαρίσης

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Καραλίδου Σ. 12(1), Παπαευαγγέλου 8(2), Ψωμαδοπούλου, Ομέρ-Ογλού, Παπαδοπούλου 4, Παπαϊωάννου 2, Αντώνογλου 12, Μαμαλίκατζη 4, Παπαχρυσοβέργη, Ζιώγα 6(2), Καραλίδου Β., Γκιρκίζα.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μπαχταλιάς): Τσουμπερλή 9, Σταμπή 5, Κατσαμούρη, Οικονόμου 6, Σολωμού 6(1), Τσάντα, Παπαρδέλα, Αθανασιάδου 12, Γεροστεργίου 8, Ντάλλα 2, Λογδανίδου 6.