«Τετράστερη» η Κ15 της Skoda Ξάνθη, πάτησε ξανά κορυφή

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πραγματοποιώντας πάρα πολύ καλή εμφάνιση παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω τις συνεχούς βροχόπτωσης, η Κ15 της Skoda Ξάνθη επικράτησε με 4-0 τις αντίστοιχης του ΠΑΣ Γιάννενα και ανέβηκε στην πρώτη θέση.

Η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε στο 29’ να ανοίξει το σκορ με τέρμα του Μαλαδένη, οι Ξανθιώτες είχαν αρκετές ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα πριν το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά λίγο η αστοχία λίγο ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των επιθετικών της Ξάνθης. Στην επανάληψη οι Ξανθιώτες συνέχισαν σε υψηλούς ρυθμούς και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 58’ με σουτ του Θεοφυλάκη, ενώ στο 62’ ο Τζεβελέκης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 3-0 για την ομάδδα της Ξάνθης. Ο θρίαμβος για την ομάδα της Ξάνθης ολοκληρώθηκε στο 56’μ με τον Μαλαδένη να πετυχάινει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Με αυτή την νίκη η Κ15 της Ξανθής ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 20 βαθμούς μετά από 8 παιχνίδια, έναντι 19 που έχει ο δεύτερος ΠΑΟΚ που την Κυριακή αγωνίζεται στην Κομοτηνή με την ομάδα του Πανθρακικού. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Κακουλίδης της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τον κ. Βαμβακίδη και την κα. Αγγελάκη της ΕΠΣ Ξάνθης.

SkodaΞάνθη(Θ. Καραγιαννίδης):  Ζουρνατζίδης, Σαμαράς(72’ Τοπουζίδης), Τηλαβερίδης(65’  Μπαργάν), Μπαξεβάνης, Τζεβελέκης Φ., Θεοφυλάκης, Βεζάζης(60’ Χατζηπατέρας), Παπαστεργίου(58’ Ζώτος), Μαλαδένης, Σουλεϊμάν (69’ Σταματιάδης), Ζουμπουλίδης.