Με 20αδα στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ, έκπληξη με Πούγγουρα!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να ανακοινώνει 20αδα, επιφυλάσσοντας μια ευχάριστη έκπληξη στον νεαρό Αχιλλέα Πούγγουρα, που παίρνει το βάπτισμα του πυρός στις αποστολές της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Χωρίς Τζαβέλλα η αποστολή.

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αναχώρηση για Ξάνθη, που όπως είναι φυσιολογικό δεν περιείχε υψηλές εντάσεις και πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Τούμπα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Ξάνθη, επιφυλάσσοντας μια ευχάριστη έκπληξη στον Αχιλλέα Πούγγουρα, που παίρνει το βάπτισμα του πυρός σε αυτές. Στη αποστολή δεν μετέχει ο Τζαβέλλας, καθως και οι τραυματίες Μαντούρο, Σκόνδρας και Κατσικάς.

Αναλυτικά οι είκοσι της αποστολής που μπήκαν στο λεωφορείο για την Ξάνθη: Γλύκος, Ιτάνζ, Αθανασιάδης, Βίτορ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μακ, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Ποζατζίδης, Πούγγουρας, Ρατς, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης.