ΕΠΣ Θράκης: Ποινή ρεκόρ 22 αγωνιστικών σε ποδοσφαιριστή!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ρεκόρ τιμωριών επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή την αγωνιστική που μας πέρασε σε ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών κατηγοριών της Θράκης, αλλά και στην ομάδα της Ελπίδας Κομοτηνής.

Η πειθαρχική επιτροπή έχει αρκετή δουλειά να κάνει μιας και στην αγωνιστική αλλά και γενικότερα, γίνονται πολλά παρατράγουδα στα γήπεδα της Ροδόπης.

Συγκεκριμένα τμώρησε τις Ελπίδες Κομοτηνής που αγωνίζονται στη Β’ κατηγορία, με ποινή αποκλεισμού (1) μιας αγωνιστικής από το πρωτάθλημα στον αγώνα της Κυριακής (7/6/2014) με το Λοφάριο και χρηματική ποινή των 100€.

Επίσης ο  παίκτης Αχμέτ Μιφίτ των Ελπίδων Κομοτηνής, δέχτηκε ποινή 22 (!!!) αγωνιστικών εκτός δράσης, για τα γεγονότα στον αγώνα με την ΠΑΕ Ποντίων. Ο ποδοσφαιριστής των Ποντίων, Βουνάτσος  τιμωρήθηκε με 8 αγωνιστικές αποκλεισμού ενώ ο Μπόζης του Μίσχου με 5 αγωνιστικές (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΕΔΩ).

Οι υπόλοιπες ποινές που πήραν κάποιοι παίκτες είναι πολύ μικρότερες από τις παραπάνω. Ό,τι και να γίνει για κάποιους η ποδοσφαιρική καριέρα για την φετινή χρονιά αλλά και η επόμενη έχει τελειώσει πρόωρα.