Τέλος ο ΟΦΗ, το μυαλό στην Κομοτηνή για Δερμιτζάκη

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

– Στον Εργοτέλη μπορεί να τα έχουν ακόμα με τη διαιτησία του Αμπάρκιολη, όμως η προσοχή στρέφεται, πλέον, στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα (8/12) υπάρχει το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, το οποίο βλέπουν από σήμερα άπαντες στον Εργοτέλη. Βέβαια, την ίδια στιγμή υπάρχουν τα έντονα παράπονα για τη χθεσινή διαιτησία του Αμπάρκιολη, τον οποίο και οι Κρητικοί ευχαρίστησαν με καυστική ανακοινωση!

Αναλυτικα η ανακοίνωση: 
Με αφορμή όλα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά:
1. Τους φιλάθλους μας για τη συγκλονιστική συμπαράστασή τους στην ομάδα μας. Τους θέλουμε δίπλα μας. Μαζί παντού και πάντα.
2. Τους ποδοσφαιριστές μας για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν κόντρα σε όλους και σε όλα…
Επίσης, ευχαριστούμε:
1. Την ΚΕΔ για τον ορισμό του κ. Αμπάρκιολη, ο οποίος έρχεται σε συνέχεια του ορισμού του κ. Λιαχούδη στο παιχνίδι με τη Βέροια…
2. Τον κ. Αμπάρκιολη για την απολύτως επιτυχημένη εκπλήρωση των καθηκόντων και της αποστολής του… Του ευχόμαστε, δε, καλή τύχη…
3. Όλους όσους δεν θέλουν τον Εργοτέλη στην Super League…
ΥΓ. Ό,τι κι αν κάνουν κάποιοι, Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! Δε θα τους περάσει, όπως δεν τους πέρασε και πέρυσι. Ο “πόλεμος” τώρα ξεκινάει…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, λοιπόν, όσοι έπαιξαν στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον ΟΦΗ έκαναν αποθεραπεία, με τους υπόλοιπους να ρίχνουν το βάρος σε αγωνιστικά παιχνίδια. Έτσι, η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου θα συνεχιστεί το μεσημέρι του Σαββάτου (6/12) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (7/12), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή με το πέρας της τελευταίας προπόνησης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ενόψει του αγώνα στη Κομοτηνή απέναντι στην πρώην ομάδα του, ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει άπαντες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή λόγω καρτών, ενώ πριν την προπόνηση που καθυστέρησε λόγω ότι οι άνθρωποι της διοίκησης μίλησαν στους παίκτες, για να τους “ντοπάρουν”, τους έδωσαν συγχαρητήρια, και τους είπαν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, ζητώντας τους συγγνώμη που δεν μπόρεσαν να τους προστατέψουν από εξωαγωνιστικούς παράγοντες.