Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των πρωταθλημάτων υποδομών Κ20, Κ17 και Κ15

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα υποδομής της Super League για Skoda Ξάνθη και Πανθρακικό.

Ολες οι ομάδες της Ξάνθης αγωνίζονται το Σάββατο, ενώ αυτές του Πανθρακικού αγωνίζονται Κυριακή και Δευτέρα. Ξεκινώντας από το Σάββατο το πρόγραμμα των ομάδων της Ξάνθης ξεκινά στις 11.00 στα Πηγάδια για την δεύτερη Κ15, όπου υποδέχεται την αντίστοιχη και προτελευταία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος, με διαιτητή του αγώνα τον Κακουλίδη της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τον Βαμβακίδη και Αγγελάκη της ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ στο Αγρίνιο στις 11.00 επίσης,  η δεύτερη Κ-17 της Ξάνθης θα αγωνιστεί για τη 12η αγωνιστική στο αθλητικό κέντρο Emileon κόντρα στον 5ο Παναιτωλικό, με διαιτητές Σπυράτο, Λυσσάρη, και Ξύστρας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Η μέρα κλείνει με την τέταρτη Κ20 της Ξάνθης που προέρχεται από τη “γκέλα” με την Καλλονή Κ-20 να υποδέχεται στις 13:30 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ που φέτος δε πάει καλά και είναι πέμπτος, σε  αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής την οποία θα διευθύνει ο Κιγιντζή, Ζηλούδης και Τζιώτζιος της ΕΠΣ Θράκης.

Τη Κυριακή έχουμε 2 αγώνες για τις ακαδημίες του Πανθρακικού. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 14.00 στο γήπεδο Διαβατού Ημαθίας, όπου στην κατηγορία Κ17 ο 4ος Πανθρακικός αντιμετωπίζει την προτελευταία Βέροια με διαιτητές τους Μελιτζανίδη, Γαβρά και Χρυσάνη από το σύνδεσμο Ημαθίας, ενώ επίσης την ίδια ώρα στις 14.00 για την κατηγορια Κ15 ο τελευταίος Πανθρακικός στο γήπεδο Μεσούνης υποδεχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 0-10 της Θεσσαλονίκης, με διαιτητή τον Δρουζα και βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και Ανδρεόπουλο από την Κομοτηνή.

Τέλος το πρόγραμμα για τις ομάδες της Θράκης και για τον Πανθρακικό κλείνει την Δευτέρα στις 14.00 στο γηπεδο Ιάσμου, όπου για την κατηγορια Κ20 οι βελτιωμένοι και στη 10η θέση “πράσινοι” του Νίκου Μπαχαρίδη υποδέχονται τον 16ο Εργοτέλη με διαιτητή τους Ξανθιώτες Κουναλάκη, Ζαφειριού και Ελευθεράκη.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Κ20, Κ17 ΚΑΙ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ