Photos: 40 κλικ από την υποδοχή της αποστολής του Εθνικού στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

–  Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στο έξω από Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Παρασκευής,  καθώς πλήθος οπαδών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης  έχει συγκεντρωθεί μετά το κάλεσμα της διοίκησης για να υποδεχτεί την ομάδα μετά την μεγάλη νίκη επί της Σέλβερ Ταλίν στην Εσθονία, την πρώτη εκτός έδρας που πέτυχε σε ευρωπαϊκό αγώνα ο σύλλογος.

 

“Κάθε αποτέλεσμα καλό αφήνει πίσω την κούραση. Ήταν ιστορική στιγμή για τον σύλλογο, για την πόλη. Ευχαριστώ όσους οργάνωσαν την θαυμάσια αυτή υποδοχή, έχουμε μείνει με ανοιχτό τον κόσμο. Τα καλύτερα έρχονται, αρκεί να έχουμε τώρα περισσότερη βοήθεια από όλους. Από τους παράγοντες και τον απλό κόσμο, τώρα ο Εθνικός τους θέλει όλους στο πλευρό του”, είπε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας.

“Πήγε πολύ καλά το παιχνίδι. Δεν περιμέναμε αυτό που έγινε κατά την άφιξη. Παρά την κούραση από το ταξίδι, νιώθω πολύ ξεκούραστος με την χαρά που νιώθω βλέποντας τον κόσμο. Μετά από αυτήν την νίκη, θεωρώ οτι μέσα στην έδρα μας δεν πρόκειται να χάσουμε, όλα από εδώ και πέρα ελπίζω να πηγαίνουν υπέρ μας”, είπε το λίμπερο της ομάδας Θεολόγος Δαρίδης.

“Μείναμε έκπληκτοι. Ο κόσμος μας συνηθίζει σε εκπλήξεις. Υπήρχε καλή απόδοση από όλους τους παίκτες, παίξαμε όλοι, το ευχαριστηθήκαμε, θα τους περιμένουμε πλέον εδώ, να τους υποδεχθούμε και ελπίζω με την βοήθεια και του κόσμου πλέον να τους ξανακερδίσουμε”, είπε ο πασαδόρος Σταύρος Κασαμπαλής. Δείτε ένα ξεχωριστό photo story από τον Γιάννη Ναλμπάντη του radiomax: