Η αγωνία του Ρόκα για Ιγκόρ, Τζάνη και Πέρεζ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ο Μάνουελ Ρόκα αγωνιά για την κατάσταση του Ίγκορ, περιμένει τον Τζάνη, ενώ δεν θέλει να ρισκάρει με τον Πέρεζ μετά τον τραυματισμό του.

Μπορεί να πέτυχε νίκη μετά από πολύ καιρό, αλλά ακόμα η ομάδα του Πανθρακικού βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά ήδη το κλίμα δείχνει να αλλάζει στις τάξεις της ομάδας, αφού έδειξε καλό πρόσωπό και απέναντι στον ΠΑΟΚ παρά την ήττα στην Τούμπα, ενώ στο αμέσως επόμενο ματς με τον Πλατανιά κατάφερε να πανηγυρίσει την μόλις δεύτερη νίκη της στη σεζόν.

Φαίνεται λοιπόν πως η άφιξη του Ρόκα στη Θράκη έχει επιδράσει θετικά στην εικόνα της ομάδας, με τον Ισπανό τεχνικό μάλιστα να εκφράζει την ικανοποίησή του για την εμφάνιση απέναντι στους Χανιώτες.

Πλέον όμως δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση καθώς ακολουθεί το “εξάποντο” παιχνίδι στην Κομοτηνή την Δευτέρα (8/12) απέναντι στον Εργοτέλη που επίσης μάχεται να ξεφύγει από την «επικίνδυνη» ζώνη. Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως μια νίκη επί των Κρητικών θα μετρήσει… ακόμα περισσότερο. 

Ο Ρόκα δεν μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς προβλήματα καθώς αγωνιά για την κατάσταση του τραυματία Ίγκορ και το κατά πόσο θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το προσεχές ματς, κάτι που θα φανεί τις προσεχείς ημέρες, ενώ επίσης, δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γκιγιέρμο Πέρεζ που προφυλάχθηκε στο ματς με τον Πλατανιά, αν και από τις δηλώσεις του κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο. Επίσης περιμένει να δει αν θα υπολογίζει τον Χρήστο Τζάνη που χτύπησε στο παιχνίδι με τους Χανιώτες, ενώ αν και ο Ρομέου είναι έτοιμος θα μπεί σταδιακα στη ενδεκάδα, πάιρνοντας κάποια λεπτά στο παιχνίδι της Τούμπας.