Προκριματικά ανδρών – γυναικών Θράκης στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Μοναδικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Γυμναστήριο της Ζαριφείου Ακαδημίας, στους ατομικούς αγώνες πινγκ πονγκ ανδρών – γυναικών περιοχής Θράκης, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου.

 

Ειδικότερα επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά και προκρίθηκαν στους άνδρες, ο Γιώργος Κανάσης και ο Αναστάσιος Καρυοφυλλίδης, αθλητές της Α1 Εθνικής κατηγορίας, με τα χρώματα της Φιλίας Ορεστιάδας και στις γυναίκες η Δάφνη Δεληγιάννη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Οι αρκετοί φίλοι του αθλήματος που παρακολούθησαν τους αγώνες είχαν την ευκαιρία να δουν ορισμένους σημαντικούς αγώνες υψηλού επιπέδου, όπως οι Κανάσης – Τελόπουλος, Κανάσης – Ζαριφείδης, Καρυοφυλλίδης – Νικολακάκης και Καρυοφυλλίδης – Τσόκανος.

Στις γυναίκες η μία πρόκριση ανήκε δικαιωματικά στην σπουδαία αθλήτρια του Εθνικού, Δάφνη Δεληγιάννη, η οποία αγωνίζεται στην ομάδα 19 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στους άνδρες αγωνίσθηκαν 32 αθλητές και στις γυναίκες 18 αθλήτριες.

Επίσης έγιναν αγώνες σε ομίλους των «4» και κατόπιν οδηγήθηκαν στους «8» σε αγώνες νοκ άουτ στους άνδρες (Κανάσης, Καρυοφυλλίδης της Φιλίας Ορεστιάδας, Νικολακάκης, Τσόκανος , Ακούδης του Εθνικού, Ζαριφείδης, Μπινόπουλος του Φάρου και Σαράντης του Δημοκριτείου).

Στις γυναίκες στην πεντάδα πέρασαν οι Δεληγιάννη, Κοζάρη, Βασιλειάδου του Εθνικού και Καμπορούδη, Χαριτούδη του Φάρου.  

Η τελική φάση των αγώνων θα γίνει στην Αθήνα 28/2 και 1/3 2015.