LIVE STREAMING: Η βράβευση των κορυφαίων για το 2014 από την Παραολυμπιακή Επιτροπή

Μεταδίδει από την Αθήνα ο Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το Athens Ledra Hotel, την κορυφαία στιγμή του ελληνικού παραολυμπιακού αθλητισμού, όπου επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποιείται η βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν μέσα στο 2014 σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Βραβεία θα παραλάβουν οι “θρακιώτες” Μάκης Καλαράς, Μαρία Καλπακίδου αλλά και… το ThrakiSportS!!!

Η εκδήλωση πρόκειται να ξεκινήσει στις 19:00 το βράδυ της Τετάρτης και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ. Διοργανώνεται από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ). Σε αυτήν η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες θα τιμήσουν μεταξύ άλλων την πρέσβυ καλής θελήσεως της UNESCO και πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την πολύτιμη υποστήριξη στον ελληνικό αθλητισμό των Ατόμων με Αναπηρία.

Μεταξύ των αθλητών που θα τιμηθούν θα είναι ο Μάκης Καλαράς του Ηρόδικου Κομοτηνής που αποτέλεσε την μοναδική ελληνική συμμετοχή στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, καθώς και η ξανθιώτισσα στην καταγωγή κολυμβήτρια Μαρία Καλπακίδου που σημείωσε την χρονιά που ολοκληρώνεται παγκόσμιο ρεκόρ! Ακόμη θα τιμηθούν οι χορηγοί-υποστηρικτές της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ αλλά και επτά δημοσιογράφοι για την ανάδειξη μέσω της δουλειάς τους του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρία, ανάμεσά τους και ο “δικός μας” Γιάννης Γιαγκίνης. 

Δείτε σε live streaming την εκδήλωση, η οποία μεταδίδεται και τηλεοπτικά από τη NERIT Sports…

 

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/x3DQeRo9xuk?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]