Δεν ακολούθησε την αποστολή του Εθνικού στο Ταλίν και πήγε Καραϊσκάκη να δει Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!!!

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Ο Γρηγόρης Κοντοστάθης είναι ο μεγάλος απών της αποστολής του Εθνικού στην Εσθονία για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Ταλίν. Υποχρεώθηκε να μείνει στην Αθήνα εξαιτίας των υποχρεώσεών του (ως σωστός φαντάρος) με την ομάδα του Στρατού Ξηράς, που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

Ο Εθνικός κατάφερε να εξασφαλίσει σχετική άδεια μόνο για τον έναν από τους δύο παίκτες του που αντιμετωπιζαν αυτό το πρόβλημα, τον Σταύρο Κασαμπαλή που είναι ο αναπληρωματικός πασαδόρος και η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη, δεδομένου ότι ο βασικός πασαδόρος Ζάρκο Κίσιτς έχει πυρετό.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο Κοντοστάθης έμεινε στην Αθήνα, όμως ουδέν κακόν αμιγές καλού. Παρουσία στην Αθήνα σήμαινε δυνατότητα να βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Γρηγόρης πήγε στο Καραϊσκάκη και μάλιστα όχι σε όποιο και όποιο μέρος της κερκίδας, αλλά αν αντιλαμβανόμαστε από την φωτογραφία που ανέβασε στο instagram, στην “Θύρα 7”, εκεί δηλαδή που κατοικοεδρεύουν οι φανατικοί οπαδοί του Ολυμπιακού.

Πάντως, κάθε άλλο παρά γούρι τους έφερε, οπότε αυτό το “ουδέν κακόν αμιγές καλού” ίσως δεν είναι και τόσο ακριβές στην προκειμένη περίπτωση και ταιριάζει γάντι ο έτερος άγραφος νόμος του “ενός κακού, μύρια έπονται”.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, που πήρε διαφορά πέντε βαθμών στην κορυφής της βαθμολογίας και θα έρθει με αυτόν τον αέρα την προσεχή Κυριακή στην Ξάνθη. Και η καζούρα στο facebook από τους παοκτζήδες φίλους του ήδη ξεκίνησε για τον Κοντοστάθη.

Ένας φίλος του του έγραψε χαρακτηριστικά, κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του: “τελικά Γρηγόρη να πηγαίνεις ποιο συχνά στα ματσ του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, μας έφερες τρελό γούρι !!!!”