Αμφίβολος ο Τσουκ για τον αγώνα με την Εσθονική Ταλίν (Πέμπτη, 20:05, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Αμφίβολος από τον αγώνα της Πέμπτης με την Σερβερ Ταλίν στην Εσθονία για τους 32 του Challenge Cup είναι ο πρώτος σκόρερ του Εθνικού Μπόζινταρ Τσουκ. Ο νεαρός παίκτης ακολούθησε κανονικά την αποστολή του Εθνικού στην Εσθονία, έκανε το βράδυ την βόλτα του στο παγωμένο και άκρως χριστουγεννιάτικο Ταλίν (φωτό) αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση καθώς εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

 

Όπως αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ (Volley League), “επειδή η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επιβάρυνε το τραύμα του ο Μουστακίδης προσανατολίζεται να τον αφήσει στον πάγκο ώστε να μην ρισκάρει υποτροπή θα πιθανότατα να τον κρατήσει εκτός δράσης για μεγαλύτερο διάστημα”, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να απουσιάσει και από το παιχνίδι με την ΜΕΝΤ στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι με πυρετό ξύπνησε το πρωί της Τετάρτης και ο κροάτης πασαδόρος της ομάδας Ζάρκο Κίσιτς αλλά αναμένεται να αγωνιστεί. Ο αγώνας με την ομάδα της Ταλίν ξεκινά στις 20.05 της Πέμπτης και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ThrakiSportS.