Χωρίς προβλήματα η Καλλονή του Μαντζουράκη έρχεται στη Ξάνθη

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Παρά την εντός έδρας απώλεια μετά την ισοπαλία (0-0) με τον αντίπαλο του Πανθρακικού τον Πλατανιά οι Λέσβιοι της Καλλονής δεν «έπεσαν» από την τρίτη θέση και πλέον προετοιμάζονται για την αναμέτρηση στα Πηγάδια με τη Ξάνθη.

Μπορεί να… έχασε δυο βαθμούς στην έδρα της, αλλά η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, «τρέχει» ενα αξιόλογο σερί, καθώς στα τελευταία 6 ματς του πρωταθλήματος μετράει 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Ο λόγος για την Καλλονή που παραμένει στα υψηλά… πατώματα καθώς με 19 βαθμούς «φιγουράρει» στην τρίτη θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Συνεπώς μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι το κλίμα στις τάξεις της ομάδας με τον Γιάννη Ματζουράκη στην επιστροφή του στη Θράκη και τους παίκτες του πλέον να στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη στο πλαίσιο της αναβληθείσας 6ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (3/12).

Η… μίνι προετοιμασία των Λέσβιων μετά την ισοπαλία με τον Πλατανιά, ξεκίνησε με προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (1/12) στις εγκαταστάσεις του «Γ. Σκούφος» στην περιοχή των ΤΕΛ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής ενώ ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό, με το απουσιολόγιο του Ματζουράκη να είναι «λευκό». Μετά το πέρας της προπόνησης της Τρίτης θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα πετάξει για το παιχνίδι της Τετάρτης.