Παγκόσμια πρωτοτυπία! Ομάδα που αποκλείστηκε θα… προκριθεί στο κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Στις έξι το απόγευμα πραγματοποιείται η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, όμως σε αυτήν η ΈΠΣ δεν κάλεσε μόνο τις ομάδες που προκρίθηκαν εκεί αλλά… και αυτές που αποκλείστηκαν. Ο λόγος; Έτσι όπως έγιναν οι κληρώσεις στις προηγούμενες φάσεις, προκρίθηκαν μόνον επτά ομάδες. Για να γίνουν όμως προημιτελικοί χρειάζεται και όγδοη!

 

Έτσι λοιπόν η ΕΠΣ Θράκης κατά παγκόσμια πρωτοτυπία κάλεσε στην κλήρωση και τις ομάδες που αποκλείστηκαν, ώστε μία από αυτές να κληρωθεί για να συμπληρώσει το παζλ της οκτάδας και να αγωνιστεί στα προημιτελικά. Και θα έχει μεγάλη πλάκα αφενός να ξανακληρωθεί με την ομάδα από την οποία αποκλείστηκε στην προηγούμενη φάση, αφετέρου αυτήν την φορά να την κερδίσει και να την αποκλείσει από την τετράδα!

Το φαντάζεστε το σενάριο; Έστω ότι η ομάδα που αποκλείστηκε και θα σταθεί τυχερή, καταφέρνει να κάνει τρεις νίκες και να κατακτήσει το τρόπαιο. Θα είναι η πρώτη ομάδα στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που θα έχει αποκλειστεί σε νοκ άουτ φάση διοργάνωσης και εντούτοις θα φτάνει σε κατάκτηση τροπαίου! Είναι προφανώς ότι η ΕΠΣ Θράκης βάλθηκε να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες.

Η πλάκα είναι ότι στις προηγούμενες κληρώσεις, η ΕΠΣ Θράκης είχε επιλέξει να υπάρξει ομάδα που περνά χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση. Προφανώς όμως δεν έγιναν σωστοί υπολογισμοί και πλέον επειδή φτάσαμε στα προημιτελικά, θεωρήθηκε σκόπιμο να έχουν προκύψει και οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών από αγώνες.

Η φωτογραφία, με ένα μήνυμα που ταιριάζει γάντι στα όσα θα μπορούσαν να ειπωθούν για την απόφαση αυτή της ΕΠΣ, προέρχεται από τον περσινό τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης. Θυμηθείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση για την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης αλλά και ποιες ομάδες έχουν ήδη προκριθεί σε αυτήν με ένα κλικ ΕΔΩ.