Ο Πανθρακικός δεν έπαιζε μόνος στην Τούμπα!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Την καλύτερη φετινή εμφάνισή του στη  Τούμπα, πραγματοποίησαν οι παίχτες του Μανουέλ Ρόκα, αν και δε μπόρεσαν να γυρίσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη. Στον αγώνα αυτό οι “πράσινοι” παρόλο που δεν είχαν τη συμπαράσταση οργανωμένων οπαδών, ωστόσο δεν ήτανε μόνοι.

 

Τον άτυχο αγώνα της Τούμπας, παρακολούθησαν από τη ΘΥΡΑ 8  των φιλοξενούμενων, αρκετοί μεμονομένοι φίλαθλοι του Πανθρακικού από την Κομοτηνή που διαμένουν ή σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, η Κ20 που έπαιζε με τον ΠΑΟΚ τη Κυριακή (έχασε 3-2 πάλι με ανατροπή στο 1-2), αλλά και κυρίως 50 παιδιά (με τους γονείς τους), από τις ακαδημίες του Πανθρακικού που έδιναν φιλικά στην πόλη με την ακαδημία του ΠΑΟΚ, αλλά και την αντίστοιχη του Ολυμπιακού που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί η ομάδα της Κομοτηνής να πήρε θετικό αποτέλεσμα, αλλά οι μικροί ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, απόλαυσαν τον αγώνα σε ένα μεγάλο στάδιο και την όμορφη ατμόσφαιρα, παρόλο που δεν είχε πάνω από 8000 θεατές στο γήπεδο.

Το ThrakiSportS αν και από τα δημοσιογραφικά θεωρία μακριά από τους φιλους της ομάδας του Πανθρακικού κατέγραψε την όμορφη “πράσινη” εικόνα.