ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Βιστωνίδας με τον Ζυγό

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Βιστωνίδα και Ηρακλής Νέου Ζυγού, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Φελώνης, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Οι φιλοξενούμενοι πο κατάφεραν για 8ο παιχνίδι την φετινή χρονιά να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και έτσι μετά απ ο9 παιχνίδια να έχουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 2 τέρματα παθητικό, ενώ η ομάδα της Βιστωνίδας με αυτό το αποτέλεσμα είδε τον Άρη Αβάτου να ξεφεύγει ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία.

Στην αναμέτρηση οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, και κυρίως στο πρώτο μέρος οπού έχασαν αρκετές ευκαιρίες, σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος που οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν πιο προσεκτικές, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πως θέλουν να φανούν απειλητικοί χωρίς ωστόσο ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Νίκου Μαυρομάτη έμεινε πίσω τέσσερις βαθμούς από την κορυφή, και αρχής γενομένης από το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου(6/12) και το παιχνίδι στο Σούνιο θέλει άμεση επιστροφή στις νίκες. Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη παρέμεινε για ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι αήττητη διατηρώντας παράλληλα και ανέπαφη την εστία της, πλέον στον Ηρακλή στρέφουν την προσοχή τους στο πολύ δυνατό παιχνίδι του Σαββάτου που θα υποδεχτούν στον Ζυγό τον πρωτοπόρο Άρη. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Γκιαούρης με βοηθούς τους Χασάν Κουλά και Χουσίν Κουλά.

ΑΟ Βιστωνίδα(Ν. Μαυρομάτης): Ρούφος, Αγγελίδης(81′ Γκατζόγιας), Καπράνης, Παρμακλής, Κομνηνός, Νυφαδόπουλος, Κιαχίδης(88′ Τσάνι), Βασιλειάδης, Γιαπουτζής, Κομήτης(66′ Πουτακίδης), Τσαπάρης

Ηρακλής Ν. Ζυγού(Γ. Δημητριάδης): Ζλατίνης, Γότσης, Τσαντίδης, Τσαβδαρίδης, Ιωσηφίδης, Ευθυμιάδης, Κριεζής(88′ Αρσενίοy), Τσακιράκης, Παπαστεφάνου(78′ Τζέμ), Χασιώτης, Κοκκαλίδης(63′ Κωφίδης)