Είχε “ζωστεί” 3,5 κιλά ηρωίνη – Την τσίμπησαν στους Κήπους

Με ειδικό καμουφλάζ προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στη χώρα μας μέσω του τελωνείου Κήπων στον Έβρο μια 39χρονη Αλβανίδα.

Ο τρόπος με τον οποίο είχε προσπαθήσει να περάσει τα ναρκωτικά ήταν ειδικά μελετημένος, . Για μα μην γίνει αντιληπτή η μεταφορά των ναρκωτικών από τις διωκτικές αρχές, φορούσε ειδικά διαμορφωμένο εσώρουχο μέσης, μέσα στο οποίο έκρυβε πέντε δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 625 γραμμαρίων.

Όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, η γυναίκα ανήκει σε κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης.

Για τη σύλληψή της στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον Έβρο και τη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., η 39χρονη επέβαινε σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη.

Η συσκευασία περιείχε πέντε δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 625 γραμμαρίων. Για να γίνει ακόμα δυσκολότερος ο εντοπισμός των ναρκωτικών ουσιών, τα δέματα καλύπτονταν τεχνητά από μείγματα μπαχαρικών και καφέ, τυλιγμένα με σελοφάν.

Επάνω της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, όπως επίσης το ποσό των 1.350 ευρώ, που εκτιμάται ότι συνδέεται με τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Πηγή: www.newsbomb.gr