Απίστευτη δήλωση Άγγελου: “Το ματς με τον Πανθρακικό το πιο δύσκολο της σεζόν!”

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

 – Ο τεχνικός ηγέτης του «Δικέφαλου» Άγγελος Αναστασιάδης, μετά τη νίκη επί των «πράσινων» της Κομοτηνής, στάθηκε στις δυσκολίες που είχε το ματς στην Τούμπα, έπειτα από μία δύσκολη αναμέτρηση στην Λευκορωσία, κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ, άπλωσε…  ασπίδα πάνω από τους παίκτες του, ενώ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τον «Δικέφαλο». Επίσης χαρακτήρισε με τον δικό του πάντα μοναδικό τρόπο, ότι το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ήταν το πιο δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως σε περίπτωση ήττας, θα τον… έσκιζαν οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ που τον περιμένουν στη γωνία!

Αρχικά, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Μας δοκιμάζει λίγο η Παναγιά για να δει και τις αντοχές μας κάποια στιγμή. Για μένα ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που παίξαμε από το καλοκαίρι. Επαληθεύτηκα δυστυχώς, αλλά όταν το τέλος είναι καλό… Εάν έβαζα όλα τα παιδιά που μπορούσαν να πάιξουν αλλά τα προφύλαξα, κατά 90% θα χάναμε το παιχνίδι και προπονητικά θα έχανα και τους παίκτες. Εάν χάναμε θα με σκίζατε, αλλά εγώ προτίμησα να παίξουμε έτσι και να μην χάσουμε την ομάδα».

Και συνέχισε: «Εμείς φυσικά φταίμε που δεχθήκαμε δύο γκολ. Εμείς φταίμε για όλα. Όταν χάνει η ομάδα φταίω εγώ, όταν κερδίζει, κερδίζουν οι ποδοσφαιριστές. Εμφανίζεται κάποιος και σου λέει ότι οι δυνατότητές μου είναι μέχρι εκεί. Ο πρωταθλητισμός χρειάζεται άλλα πράγματα και εγώ σε όλη μου την καριέρα έκανα πρωταθλητισμό. Μην περιμένετε να πω για κάποιον ότι είμαι ευχαριστημένος, γιατί μετά θα νομίζετε ότι με τους άλλους δεν είμαι. Εγώ έμαθα αυτά που κάνω στο σπίτι με την γυναίκα μου να τα γνωρίζουμε εμείς οι δύο και όχι ο κόσμος, ούτε ο αδερφός μου».

Όσον αφορά στην διαχείριση της ομάδας, ο Άγγελος Αναστασιάδης υποστήριξε: «Είχαμε παιδιά όπως ο Κάτσε και ο Τζανδάρης ή ο Γκολάσα, που ορισμένα πράγματα είναι πρωτόγνωρα για αυτούς. Η προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε από το Μινσκ. Ήθελα να έχω έναν αρχηγό στο παιχνίδι για αυτό είχε βγει ο Σαλπιγγίδης, που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου για μένα. Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε εσείς (οι δημοσιογράφοι ψήφισαν Περέιρα!), εγώ δεν θα σας κρίνω, αλλά θα κρίνω μόνο τους παίκτες και όχι μπροστά σε εσάς, αλλά στα αποδυτήρια. Εκεί θα τους κάνω κομμάτια, δεν γλιτώνει κανένας από την κριτική μέσα στα αποδυτήρια. Δεν ξεχωρίζει κανείς, ούτε ο Ρατς με τον Σαλπιγγίδη που είναι οι μεγαλύτεροι, μέχρι τον Κουλούρη τον μικρότερο».

Αναφορικά με το ντέρμπι της Τετάρτης (3/12) με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Έχουμε περισσότερο χρόνο για την Τετάρτη. Μπορεί να είμαστε οριακά, αλλά είμαστε καλύτερα. Θα αποφασιστεί ως το τέλος. Εμείς όλες τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε, εντός ή εκτός, προετοιμαζόμαστε λέγοντας ότι είναι καλύτεροι από μας. Ετοιμαζόμαστε με χαμηλά το κεφάλι, γιατί όποτε είχαμε πάει στα σύννεφα, την πατήσαμε, Ο Ολυμπιακός είναι αυτή την στιγμή καλύτερη ομάδα από μας, παίζει στην έδρα του και έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε. Ότι γίνει η Παναγιά, όπως γίνεται σε κάθε παιχνίδι. Το χειρότερα για μένα είναι ότι χάσαμε περισσότερους βαθμούς και δεχθήκαμε γκολ στο γήπεδό μας από ότι εκτός έδρας».

Τέλος, ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Παναγιά θα μας δώσει περισσότερα από αυτά που αξίζουμε. Μακάρι να πηγαίναμε με περισσότερους πόντους διαφορά, αλλά αφού το θέλει έτσι. Με τους εαυτούς μας μπορούμε να τα βάλουμε, αλλά με Επάνω δεν μπορούμε. Έχουμε να κοιμηθούμε κανένα πεντάμηνο και δεν ξέρω εάν θα κοιμηθούμε μέχρι τον Μάιο, εγώ πάντως σίγουρα. Είμαι ευχαριστημένος και από την απόδοση της ομάδας και από τη νίκη. Γιατί αν ήταν άσχημο το αποτέλεσμα τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά».