Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Ασπίδας ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Άμεσες εξελίξεις έφερε η ήττα της Ασπίδας από την ΧΑΝΘ, με τον άνθρωπο που την οδήγησε μέχρι εδώ να δηλώνει την παραίτηση του, με το τέλος του αγώνα.

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος που ανέλαβε την Ασπίδα πριν 3,5 χρόνια και στην Α’2 τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, κατάφερε να την οδηγήσει μέσα σε λίγα χρόνια στην Β’ Εθνική, όχι απλά κερδίζοντας ανόδους αλλά αποδίδοντας κάθε χρόνο και καλύτερο μπάσκετ.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο ThrakiSportS, ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως μένει στην οικογένεια της Ασπίδα, από άλλο πόστο. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του είναι μπας και αλλάξει κάτι στην ομάδα, ένα ηλεκτροσόκ για τους παίκτες που ίσως εφησύχασαν με την περσινή άνοδο, και βλέποντας και την εικόνα τις ομάδας στην τελευταία περίοδο έκρινε πως η παραίτηση του ίσως είναι αυτή που θα αλλάξει κάτι στην ομάδα και θα μπορέσουν οι παίκτες να συνέλθουν και να οδηγήσουν την ομάδα ξανά σε επιτυχίες.

Την θέση του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του και προπονητής του τμήματος Εφήβων Κώστας Ιωαννίδης, με βοηθό τον Γιώργο Κωτάκη.