Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα του Έβρου Σουφλίου στους Αμπελόκηπους

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Τη πρώτη της ήττα γνώρισε η ομάδα του Έβρου Σουφλίου στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και έχασε την επαφή της με την κορυφή μένοντας 3 βαθμούς από την πρώτη θέση, πέφτοντας πλέον στην τέταρτη, αφού παρέμεινε στους 13 βαθμούς.

Αυτό ήταν το δεύτερο σερί εντός έδρας τρίποντο πανηγυρίζει ο Ηρακλής Αμπελοκήπως και με τους βαθμούς αυτούς μπορεί πλέον να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, φτάνοντας στους 10, αφού ανέβηκε στη μέση της βαθμολογίας. 

Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων απέδειξε στο χορτάρι πως ήθελε περισσότερο το τρίποντο από το Σουφλί, και από το α’ μέρος έδειξε ποιος είναι… αφεντικό. Ο Κοτέντσης στο 38’ άνοιξε το σκορ και ο Μαυρίδης στο 45’ έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στη συνέχεια οι παίχτες του Γιώργου Αραμπατζή προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δοκάρι με τον Εφραιμίδη στο 60’ ενώ στο 83’ ο Γιαξής με αυτογκόλ μείωσε σε 2-1. Ωστόσο ο Ηρακλής «κλείδωσε» τη νίκη στο 89’ με τον Χαψά να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Απόστολος Κομπόλιας): Ζιάκας, Βόσδου, Γκιαούρης, Κοτέντσης (67΄ Ιωαννίδης), Κουρδάκης, Γιαξής, Σαράφογλου, Νικολίτσας (77΄ Χαψάς), Καρατζάογλου, Σαπιασβίλι, Μαυρίδης (83΄ Λιόντας)
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γιώργος Αραμπατζής): Γκουτζελάς, Λαπερνάκης, Μπάμιος (76΄ Παναγιώτου), Κίτσος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Μεμέτ (46΄ Γωνιάδης), Εφραιμίδης, Κουρέλας, Κέρι (46΄ Αμέτ), Τοπούζης