Γ΄ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Εθνικός Νέου Αγιονερίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

– Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε με 2-0 από τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, κατρακυλώντας στη βαθμολογία καθώς σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα πήγε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ αντίθετα οι νικητές πήρα βαθιά βαθμολογική «ανάσα» φθάνοντας στο πολύτιμο τρίποντο χάρη στα γκολ των Πεχλιβάνη και Παπαδόπουλου.

Το αποτέλεσμα μοιάζε με μαγική εικόνα, καθώς ειδικά μέχρι και την επίτευξη του πρώτου τέρματος, η ομάδα του Έβρου είχε και την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες. Ωστόσο στο πρώτο λάθος της άμυνάς της, στο 21’ έκανε το 1-0 ο Πεχλιβάνης ενώ περίπου έξι λεπτά πριν το τέλος, ο Παπαδόπουλος μετά από ατομική ενέργεια και νέο λάθος της άμυνας των Θρακιωτών διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο μεσοδιάστημα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προσπάθησε ανεπιτυχώς να ισοφαρρίσει, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για ακόμη ένα γκολ όταν πριν το 2-0 και συγκεκριμένο στο 81’ ο Γκέρτσος με κεφαλιά ψαράκι  έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Συριτούδη.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Β. Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Μπουζούρας, Γκέλινος, Μιλκούδης, Ορφανός, Καρασίμος, Μήτσικας (75΄ Παπαδόπουλος), Στεφανίδης, Γκέρτσος, ΠΕχλιβάνης (88΄ Αλμπάνης), Δημητρακόπουλος (79΄ Καζανάς)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ν. Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Θάνος (29΄ Αμπραχαμιάν), Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης (61΄ Καμπιώτης), Πελτέκης (76΄ Θεοδωρίδης), Κωσκολός, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Μαμούτ