Δηλώσεις Καπετάνου και Καρυπίδη για την ήττα στο Περιστέρι

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Απογοητευμένοι από την ήττα, θεωρώντας ότι το αποτέλεσμα δεν αντικατροπτίζει την εικόνα της αναμέτρησης, εμφανίστηκαν οι Παντελής Καπετάνος και Χρήστος Καρυπίδης, στις δηλώσεις που έκαναν στην κάμερα της Nova μετά το τέλος της σαββατιάτικης αναμέτρησης.

 

“H ομάδα σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια έχει παίξει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά ποτέ δεν έχει πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον αντίπαλο, αλλά ήρθαν δυο καταπληκτικά γκολ και ιδίως το δεύτερο μας έκοψε τα πόδια. Και στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί, στο δεύτερο ήμασταν μακράν καλύτεροι αλλά ο αντίπαλος έβαλε δυο γκολ, του δίνω συγχαρητήρια, και δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι άλλο, μάλλον ήταν αργά. Η χειρότερη στιγμή μας στον αγώνα ήταν ο τρόπος που δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε, προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά μας έλειπε το γκολ. Μας έλειπε κάτι μπροστά, αν βάζαμε ένα γκολ θα είχαμε διαφορετικό παιχνίδι, αλλά δεν ήρθε. Πιστεύω θα έρθει και η ομάδα θα πάει καλύτερα”, σχολίασε ο Καπετάνος.

Από την πλευρά του, ο Καρυπίδης σχολίασε: “Το τελικό σκορ δεν αντικατροπτίζει την εικόνα του αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, είχε μια ευκαιρία ο Ατρόμητος, ήτα ισορροπημένο το παιχνίδι. πήγαμε στα αποδυτήρια, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Το χειρότερο για εμάς ήταν ότι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεχτήκαμε ακόμα ένα καταπληκτικό γκολ του αντιπάλου. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, είχαμε ευκαιρίες καλές, ακόμα και ένα τετατέτ, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και μοιραία ήρθε η ήττα. Κρατάμε και τα θετικά και τα αρνητικά. Η εμφάνιση δεν θα μας επηρεάσει ψυχολογικά, μας ενοχλεί, δεν μπορούμε να αποδεχθούμε την ήττα τοσο εύκολα αλλά δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να συγκεντρωθούμε αμέσως στο ματς της Τετάρτης με την Καλλονή που είναι σημαντικό για εμάς. Κοιτάμε μπροστά”.