Α’2 Γυναικών: Βαριά ήττα για την Ασπίδα από τις Νεανίδες του Άρη

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Την 8η ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις γνώρισε η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης που έχασε από την Νεανική ομάδα του Άρη στην Θεσσαλονίκη με 72-42, στο ματς που διεξήχθη στο επιβλητικό “Nick Galis Hall”..

Οι παίκτριες του Νεδίμ Καρα Αχμέτ βρέθηκαν από την πρώτη κιόλας περίοδο να κυνηγάνε στο σκορ, με τον Άρη να παίρνει από νωρίς την διαφορά, και περίοδο με την περίοδο να την αυξάνει. Στην τρίτη περίοδο τα κορίτσια της Ξανθιώτικης ομάδας προσπάθησαν να μειώσουν χωρίς όμως να καταφέρουν να κατεβάσουν πολύ την διαφορά, και με τις γηπεδούχους να κάνουν στην τελευταία περίοδο ένα μικρό ξέσπασμα να φτάνουν την διαφορά σε πολύ μεγάλα νούμερα.  Χαρακτηριστικό πως στην τελευταία περίοδο το επιμέρους σκορ ήταν 19-3!

Διαιτητές: Κοντογιάννης, Λέλουδας

Δεκάλεπτα: 22-14, 45-29, 53-39, 72-42.   

ΑΡΗΣ (Τζιότζιος – Κουλακιώτης): Κιλαζίδου 12 (2), Τσινέκε Ε. 4, Πολύχρου 17 (5), Αντωνιάδου Α. 6, Αντωνιάδου Σ. 2, Τσινέκε Κ., Σικαλίδου, Τσαμπάκου 9, Ιγγλέζου 3 (1), Τζιότζιου 4, Γιαννουσίου, Σταμπουλίδου 15.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Καραλίδου Σ. 8, Παπαευαγγέλου 9 (2), Ψωμαδοπούλου, Ομέρ-Ογλού, Παπαδοπούλου 6, Παπαϊωάννου 2, Αντώνογλου 8, Μαμαλίκατζη 6, Παπαχρυσοβέργη 1, Ζιώγα, Καραλίδου Β., Γκιρκίζα.