Με 19 παίκτες η πρώτη αποστολή που ανακοίνωσε ο Ρόκα για Τούμπα

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το πρωί η τελευταία προπόνηση του Πανθρακικού πριν το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της ομάδας να ανακοινώνει 19 παίκτες στην αποστολή, η οποία αναχώρησε λίγο μετά το μεσημέρι οδικώς για τη Θεσσαλονίκη όπου και θα διανυκτερεύσει σε περιοχή του αεροδρομίου.

Ο Πέρεζ αν και και ανέβασε ρυθμούς τις τελευταίες μέρες δεν ακολούθησε την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, καθώς προτιμήθηκε να μείνει στην Κομοτηνή και να είναι έτοιμος για τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Πλατανιά και Εργοτέλη. Επίσης εκτός απόστολής έμειναν και οι βασίλης τριανταφυλλάκος και  Ντάνι Φερνάντες (αν και θα ήθελε να αγωνιστεί στην αγαπημένη του Τούμπα), που φαίνεται να λογίζεται σαν τρίτη επιλογή, με φήμες να μιλούν πως ψάχνει ομάδα στη ή κοντά στη Θεσσαλονίκη, όπου και βρισκόταν τη προηγούμενη εβδομάδα στο ρεπό του. Αντίθετα μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού στην αποστολή βρίσκεται ο Ρομέου, αλλά και ο Οκάτσι.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Σερφά, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Τσουμάνης, Χρήστου, Μεχία, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Καθάριος, Τζάνης, Λαδάκης, Κάσες, Ντιγκινί, Χασομέρης, Ίγκορ και Οκάτσι.