LIVE από το Περιστέρι: Ατρόμητος – Skoda Ξάνθη 2-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από την Αθήνα ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο Περιστερίου και την Skoda Ξάνθη για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής από την Αθήνα μεταδίδει…

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι του ThrakiSportSαπο το Περιστέρι οπού σε λίγη ώρα ο Ατρόμητος υποέχεται την Skoda Ξάνθη, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League μετά την διακοπή των δύο εβδομάδων λόγω Εθνικής ομάδας, αλλά ακι της απόφασης της ΕΠΟ μετά την επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ Χριστόφορο Ζωγράφο.

Ωρα 18:40 Ένας χρόνος και ένας μήνας έχει συμπληρωθεί από το τελευταίο «διπλό» της Skoda Ξάνθη στο πρωτάθλημα και οι Θρακιώτες «καίγονται» για τους βαθμούς.

Ωρα 18:45 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Για την Ξάνθη ο Λουτσέσκου επέλεξε τους Ζαρόπουλο, Μπέρτο, Γούτα, Ομπόντο, Καρυπίδη, Φλίσκα, Λουσέρο, Μπαξεβανίδη, Σολτάνι, Καπετάν και Κλέιτον.

Ωρα 18:46 Ενώ απο την πλευρά του ο Σα Πίντο επέλεξε τους Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος, Αγκουαζί, Ούμπιντες, Ναπολεόνι και Παπάζογλου.

Ωρα 18:50 Στον πάγκο για την ομάδα της Ξάνθης έμειναν οι Αναστασόπουλος, Παπαστεριανός, Μπαρέττας, Ολιβέιρα, Λισγάρας, Ρούντι και Γουάλας.

Ωρα 18:51 Ενώ για τον Ατρόμητο στον πάγκο είναι οι Μπάρκας, Δημούτσος, Νάστος, Μπρίτο, Μπάλας, Φάμπιο και Γεωργίου

Ωρα 18:59 Χωρίς του τραυματίες Ράνο και Βασιλακάκη παρατάσεται η Ξάνθη, ενώ εκτός έμεινε και ο Κυριακίδης παρότι αρχικά συμπεριελήφθη στην αποστολή

Ωρα 19:01 Ενώ για τον Ατρόμητο εκτός έμειναν οι Τζενάμο, Ταυλαρίδης και Τάτος.

Ωρα 19:12 Με 4-2-3-1 αγωνίζεται η Ξάνθη με τον Μπέρτο στο δεξί άκρο και τον Μπαξεβανίδη αριστερά, στο κέντρο της άμυνας αγωνίζονται οι Γούτας με τον Καρυπίδη. Στον άξονα οι Φλίσκας – Ομπόντο με τον Σίλβα Κλείτον μπροστά τους, και τους Σολτάνι – Λουσέρο στα άκρα. Μοναδικός προωθημένος για την Ξάνθη αγωνίζεται ο Παντελής Καπετάνος.

1′ Έναρξη αγώνα

10′ Απόλυτη ισορροπία στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα

13′ Καλή στιγμή για τον Ατρόμητο, με το σουτ του Ναπολεόνι να χτυπά στο δεξί δοκάρι του Ζαρόπουλου.

16‘ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, για τον Ατρόμητο και τον Αγκουαζί.

17′ Έχει πάρει τα ηνία του αγώνα η Ξάνθη, που κρατά την μπάλα αλλά δυσκολεύεται να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία.

19‘ Νέα κίτρινη για παίκτη του Ατρόμητου, με τον Κοντοέ να τιμωρέιται καθώς έκοψε την κόντρα της Ξάνθης με φάουλ στον Σολτάνι

20′ Γκολ για τον Ατρόμητο. Κόντρα στην ροή του αγώνα οι γηπεδουχοι ανοίγουν το σκορ με ένα φοβερό μονοκόματο σουτ εκτός περιοχής απο τον Χαβιέ Ουμπίντες. Ατρόμητος – Skoda Ξάνθη 1-0

27′ Πρώτη κίτρινη για παίκτη της Ξάνθης, με τον Φλίσκα να τιμωρείται απο τον Κομίνη για δυνατό μαρκάρισμα.

32′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη να ισοφαρίσει με τον Καπετάνο να μην γυρίζει καλά και το σούτ του να περνά ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

34′ Ισοφαρίζει τις κίτρινες η Ξάνθη, αυτή την φορά την κίτρινη  θα δεί ο Μπέρτος.

40′ Νέα μεγάλη στιγμή για την Ξάνθη, με τον Κλείτον να κάνει ωραία ενέργεια να πιάνει το σουτ αλλά ο Γκορμπούνοφ έδιωξε σε κόρνερ.

44′ Τρίτη κίτρινη για παίκτη του Ατρόμητου, με τον Κυβρακίδη να τιμωρείται για δυνατό μαρκάρισμα.

45′ Τέλος πρώτου μέρους στο Περιστέρι. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ατρόμητος – Skoda Ξάνθη 1-0

Αδικεί την Ξάνθη το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, με τους Θρακιώτες να είναι πολύ καλύτεροι, με τους γηπεδουχους να έχουν καταφέρει στις δύο φάσεις που έκαναν να πετύχουν ένα γκολ και να έχουν και ένα δοκάρι.

46′ Έναρξη Β’ μέρους.

46′ Πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι για τον Ατρόμητο, με τον Δημούτσο να περνά στην θέση του Καραμάνου

50′ Γκολ για τον Ατρόμητο. Απίθανο γκολ για τον Ατρόμητο, με τον Ουμπίντες να εκτελεί απο πλάγια θέση το φάουλ με αριστοτεχνικό τρόπο και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης, λάθος ετίμηση της φάσης απο τον τερματοφύλακα της Ξάνθης. Ατρόμητος – Skoda Ξάνθη 2-0

56′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Παπαστεριανό να περνά στην θέση του Φλίσκα

62‘ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη, αντί του Μπέρτου περνά στο παιχνίδι ο Γουάλας.

66′ Ωραία ενέργεια από τον Κλέιτον που φτάνει απέναντι από τον Γκορμπούνοφ αλλά δεν μπορεί να τον νικήσει.

72′ Τρίτη αλλαγή για τον Ατρόμητο, εκτός παιχνιδιού ο Ναπολεόνι στην θέση του ο Μπάλας.

80′ Κιτρινη κάρτα για τον Ατρόμητο, με τον Λαζαρίδη να τιμωρείται για μαρκάρισμα στον Καπετάνο.

87′ Ολοκληρώνει τις αλλαγες της και η Ξάνθη, με τον Ρούντι να περνά στην θέση του Λουσέρο.

89′ Τρίτη κίτρινη για παίκτη της Ξάνθης, με τον Κλέιτον να τιμωρείται επειδή βιάστηκε να εκτελέσει ένα χτύπημα φάουλ.

90′ Φινάλε στο Περιστέρι. Τελικό αποτέλεσμα: Ατρόμητος – Skoda Ξάνθη 2-0

Η Ξάνθη δεν  τα καταφερε και με δύο εντυπωσιακά τέρματα από τον Ουμπιντες στο γάμα της εστίας του Ζαρόπουλου, παίρνει πολύτιμη και άκρως επαγγελματική νίκη επί της Skoda που στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της στον εντός έδρας αγώνα με την Καλλονή. Σε λίγο περισσότερα…