Άνετη επικράτηση της Κ17 του Πανθρακικού επί της Κέρκυρας

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, η ομάδα Κ17 του Πανθρακικού πάτησε γκάζι στο δεύτερο και επικράτησε με 4-0 της ομάδας της Κέρκυρας σε παιχνίδι για την τέταρτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League. Με τη νίκη αυτή, η οποία είναι η δεύτερη συνεχόμενη, ο Πανθρακικός ανέβηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση με 15 βαθμούς, ενώ η Κέρκυρα παρέμεινε στην έκτη με 9 βαθμούς.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο έγινε το παιχνίδι που σε συνδυασμό με την σφιχτή άμυνα των Φαιάκων δυσκόλεψε την ομάδα του Πανθρακικού στο πρώτο μέρος. Με το πρώτο γρήγορο τέρμα του Τζατζανά στο 50′ άνοιξε η άμυνα της Κέρκυρας και οι “πράσινοι” πέτυχαν αλλα τρια τέρματα, κάνοντας το 2-0 στο 58′ με τον Κοσμίδη, το 3-0 με τον Δελή χακάν στο 70′ και έκλεισαν το σκορ με τον Θέμελη στο 80′ για το τελικό 4-0.

Πανθρακικός: Τζελέπης, Καλαιτζίδης, Κοσμίδης, Τζατζανάς, Δελή Χακάν, Γκιντίδης, Οξύνογλου, Κυριαλάνης, Τσιριγώτης, Σαραντίδης, Κατσαρός. Αγωνίστηκαν επίσης οι Θέμελης, Σαββάκης, Στοίνοβιτς, Μουζάς, Γ. Ξενοδοχίδης