Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των πρωταθλημάτων υποδομών Κ20, Κ17 και Κ15

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Μετα από τη δεκαπενθήμερη διακοπή συνεχίζονται τα πρωταθλήματα υποδομής της Super League για Skoda ξάνθη και Πανθρακικό.

Ξεκινώντας από το Σάββατο το πρόγραμμα των ομάδων μας ξεκινά στις 10.30 στο Δημοτικό Μεσσούνης η Κ17 του Πανθρακικού που υποδέχεται την Κέρκυρα με τριπλέτα από το σύνδεσμο Θράκης τους Δρούζα, Γκιόση και Ευγενίδου. Μισή ώρα αργότερα στις 11.00 στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου η 4η στη βαθμολογία Κ20 της Ξάνθης αγωνίζεται με τον 3ο Ατρόμητο με διαιτητές τους Μπακογιάννη, Γεωργακόπουλο, Λεοντακιανό από την Αθήνα. Την ίδια ώρα στις 11.00 στο γήπεδο του Ριζόμυλου Βόλου η 2η Κ15 της Ξάνθης αντιμετωπίζει τη Νίκη με διαιτητές τους Θεοχάρη, Αθηναίο,Κωστόπουλο από το σύνδεσμο Θεσσαλίας. Τελος το πρόγραμμα του Σαββατου κλείνει στις 14.00 στα Πηγάδια όπου η πρωταθλήτρια ομάδα και 2η στη βαθμολογία Κ17 της Ξάνθης υποδέχεται τη Βέροια με διαιτητές τους Κακουλίδη, Δανδανίδη και Ανδρεόπουλο από τη Θράκη.

Τη Κυριακή έχουμε 2 αγώνες για τις ακαδημίες του Πανθρακικού, το πρόγραμμα ξεκινά στις 10.30 στο γήπεδο ΕΜΙΛΕΟΝ στο Αγρίνιο όπου η δυνατή ομάδα Κ15 του Παναιτωλικού υποδέχεται τον Πανθρακικό  με διαιτητές τους Καραβασίλη, Γαλανόπουλο , Καλαμάρη από την Αιτωλοακαρνανία. Τέλος το Σαββατοκύριακο κλείνει με την πολύ καλή για φέτος ομάδα Κ20 του Νίκου Μπαχαρίδη του Πανθρακικού να φιλοξενείται στις 14.00 στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου από τον 5ο ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς.   

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Κ20, Κ17 ΚΑΙ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ