Photos: Επεισόδιο σε στριπτιζάδικο της Μόσχας είχαν οι συμπαίκτες του Τόρο

Γράφει ο Κουτσοballης

– Σε επεισόδιο  έξω από δημοφιλές στριπτιζάδικο της Μόσχας ενεπλάκησαν αρκετοί άσοι της Ρόμα, απόντος του Τοροσίδη που ήταν τραυματίας, το βράδυ της Τρίτης.

Αυτό αποκαλύπτει ρεπορτάζ της  ρωσικής ιστοσελίδας Sport.ru  σύμφωνα με την οποία ποδοσφαιριστές της ιταλικής ομάδας λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα της με την  ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους ομίλους του Champions League  και την ισοπαλία 1-1 (δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Τοροσίδης) που διατηρεί την αγωνία της πρόκρισης στον 5ο όμιλο του θανάτου  ως την τελευταία αγωνιστική  πήγαν να διασκεδάσουν  στον εν λόγω χώρο καθώς η πτήση που θα μετέφερε την αποστολή της στη Ρώμη ήταν κλεισμένη για το πρωί της Τετάρτης.

Αφού εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο Σέρατον που είχε καταλύσει η αποστολή των «τζαλορόσι» και μετά από μία βόλτα στην «Κόκκινη Πλατεία» τις πρώτες πρωινές ώρες κατευθύνθηκαν στο strip bar «Egoist Gold».

Ανάμεσα τους δεν ήταν ο καπιτάνο  Φραντσέσκο Τότι αλλά η …παρέα περιελάμβανε μεταξύ άλλων τους Μάρκο Μποριέλο και Ντενιέλε Ντε Ρόσι και παρέμεινε εκεί για πάνω από μία ώρα.

Όμως στην έξοδο αντιλήφθηκαν την παρουσία τοπικών παπαράτσι που δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη για ένα «καυτό» και πλούσιο ρεπορτάζ.
Τα πνεύματα άναψαν όταν ποδοσφαιριστές και φωτογράφοι βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο  με υπάλληλο του ιταλικού  σωματείου, σύμφωνα με το δημοσίευμα,  να  απειλεί  γυναίκα παπαράτσι «θα σε κτυπήσω παρά το γεγονός ότι είσαι κορίτσι».

H Ρωσίδα πάντως παραδέχθηκε  ότι ήρθε προς συμπαράσταση της ο  παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών Ντε Ρόσι και να της λέει: «Απλά ήθελα να κάνω μία βόλτα στην «Κόκκινη Πλατεία» αλλά έπειτα αποφασίστηκε να πάνε εκεί και με κάλεσαν να πάω και εγώ. Δεν έκανα τίποτα ειλικρινά απλά παρακολούθησα  το  πρόγραμμα και ούτε καν ήπια. Μπορείς να καταστρέψεις την οικογένεια μου».