Από κόκκινα θα γίνουν λευκά τα ταξί της Κομοτηνής

Αλλάζουν χρώμα τα ΤΑΞΙ του Δήμου Κομοτηνής, αφού η επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κομοτηνής θα συζητήσει το θέμα του Καθορισμού εξωτερικού χρώματος ταξί Κομοτηνής και αγοραίων περιφερειακής ενότητας Ροδόπης την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου.

Στην εισήγηση ζητείται από τους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ η αλλαγή του χρώματος τους, από το γνωστό σε όλους Κόκκινο σε λευκό, κάτι που θα αλλάξει άρδην την καθημερινότητα, τουλάχιστον οπτικά, των Κομοτηναίων.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως αυτή τη στιγμή στην Ξάνθη τα ΤΑΞΙ έχουν κυπαρισσί χρώμα με λευκό ουρανό, ενώ στην Αλεξανδρούπολη τα ΤΑΞΙ είναι κίτρινα.

Τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

2.Επιβολή ή μη διοικητικών κυρώσεων σε βάρος ΚΥΕ που λειτουργεί δυνάμει Βεβαίωσης Υποβολής Γνωστοποίησης (Γαλακτοπωλείο-Πρατήριο Γάλακτος και Ειδών Ζαχαροπλστικής-Πρατήριο Αρτου).

3.Ανάκληση-Ακύρωση ή μη ΄Αδειας΄Ιδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος (Μικτή Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πρόχειρου Γεύματος και Αναψυχής Καφενείο Αναψυκτήριο)

4.Προέγκριση ή μη ίδρυσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

5.Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής και παράτασης ωραρίου αυτής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

6.Διατήρηση ή μη κενωθεισών θέσεων περιπτέρων. Ιδρυση ή μη νέων θέσεων (αριθμ. 69/2014 ΑΔΚΚ)

7.Τροποποίηση ή μη της Τοπικής Κανονιστικής Απόφασης (περί των Αδειών Χρήσεως και Λειτουργίας Μουσικής), που καταρτίσθηκε με την αριθμ. 40/2012 Απόφαση της ΕΠΖ και εγκρίθηκε με την αριθμ. 336/2012 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής.

Πηγή: www.elefterovima.gr