Τέλος ο Κυρουβίδης από τον Πανθρακικό!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Αν και ουδέποτε ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ, είναι όμως γεγονός ότι ο Βασίλης Κυρουβίδης δεν ασκεί πλέον τα καθήκοντά του στον Πανθρακικό.

Αίσθηση προκάλεσε δημοσίευμα του contra, το βράδυ της Τρίτης που μιλούσε για το τέλος της σχέσης του Βασίλη Κυρουβίδη με τον Πανθρακικο, κάτι που θα κάνει αρκετούς από την κερκίδα των οργανωμένων των “πρασίνων” να χαρούν ιδιαίτερα αφού το πανό “ΚΥΡΟΥΒΙΔΗ ΦΥΓΕ” κάνει συχνά την εμφάνισή του στο πέταλο της Θύρας 2. 

Ο ίδιος, από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, αποτέλεσαν μαζί με τον μεγαλομέτοχο Τάσο Καραολάνη, και τον κουμπάρο του, και αντιπρόεδρο πλεον της Super League Δημήτρη Τζελέπη, μια «γροθιά», αφού οι τρεις τους, ο καθένας από τη μεριά του, συνέβαλλαν τα τελευταία χρόνια, μαζί και με τον Θόδωρο Σαββάκη, στη σταθεροποίηση του Πανθρακικού, σε υψηλό επίπεδο. Το περασμένο καλοκαίρι, μάλιστα, μετά από ένα «διάλειμμα» δύο περίπου ετών, επέστρεψε στην ομάδα, από την οποία όπως φαίνεται αποχωρεί…

Ο επί σειρά ετών πρωην κατά τα φαινόμενα τεχνικός διευθυντής ακουγόταν πολύ πικραμένος σε όποιον επικοινωνούσε μαζί του την Τρίτη και δεν ήθελε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για το διαζύγιο.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός προσώρας δεν έχει πάρει θέση γεγονός που αν μην τι άλλο προκαλεί εντύπωση.