Προπονητής με… πτυχίο (Φιλολογίας) ο Βασίλης Στοάκης!!!

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Προπονητής με… πτυχίο Φιλολογίας είναι πλέον και επισήμως ο Βασίλης Στοάκης. Ο γνωστός θρακιώτης αθλητικογράφος και εσχάτως κόουτς στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

 

Η τελετή αποφοίτησης έγινε την Τετάρτη και ο “κόουτς Στο” μαζί με τους συμφοιτητές του, έλαβε το πτυχίο του, κάνοντας υπερήφανους τους συγγενείς και τους φίλους του που είχαν σπεύσει να παραστούν στην ορκωμοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πανεπιστημιούπολη της Κομοτηνής (αν και τα καλύτερα μαθαίνουμε ότι ακολούθησαν αργότερα στο… “Ηχοδρόμιο”).

“Και επίσημα φιλόλογος λοιπόν… Ευχαριστω όλους όσους πέρασαν σήμερα αυτήν την μοναδική ημέρα για μένα, μοιράστηκαν μαζί μου την χαρά και έδειξαν για ακόμα μία φορά την αγάπη τους στο πρόσωπο μου, κάνοντας άπειρα χιλιόμετρα για να δώσουν το παρόν στην ορκωμοσία… Φυσικά το πτυχίο είναι αφιερωμένο στην οικογένεια μου, που τόσα χρόνια στήριξαν, στηρίζουν και είμαι σίγουρος πως θα στηρίζουνε… Υγεία να έχουμε και τα καλυτερα έρχονται….”, σχολίασε ο “κόουτς Στο” στο facebook..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here