Σοκ με Τοροσίδη στην Ρόμα! Νοκ άουτ μέχρι τα Χριστούγεννα ο Θρακιώτης άσος…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Ένα μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος υπέστη θλάση στο παιχνίδι του Μπέργκαμο με την Αταλάντα και για τον λόγο αυτό αποτέλεσε αναγκαστική αλλαγή στο συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ δεν μετείχε καν της αποστολής που βρέθηκε στη Μόσχα για το ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα (27/11) ο ιταλικός σύλλογος, ο ξανθιώτης διεθνής αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στη δεξιά γάμπα. Φυσικά οι «Τζιαλορόσι» δεν θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα για να καλύψουν τη θέση, καθώς, υπάρχει και ο Μαϊκόν που δείχνει να έχει ξεπεράσει τον δικό του τραυματισμό.

Παράλληλα ο Ρούντι Γκαρσία προχώρησε σε μία καινοτομία στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εκτός έδρας, μιας κι έβαλε στη συγκεκριμένη θέση τον Ιταλό εξτρέμ, Αλεσάντρο Φλορέντσι. Σε κάθε περίπτωση, ο «Τόρο» θα απουσιάσει από τα ερχόμενα ματς πρωταθλήματος, ξεκινώντας από αυτό με την Ίντερ στο «Ολίμπικο», καθώς επίσης και από το καθοριστικό ματς για το Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι σε δύο εβδομάδες. 

Ο Ξανθιώτης έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία ώστε να μπορέσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ιταλικής ομάδας, με την οποία μετρά φέτος 11 συμμετοχές και ένα γκολ. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι αυτό είναι πιθανό να συμβεί με την έλευση του 2015…