Με σκούφο, κασκόλ και γάντια η προπόνηση του Ντίνα στη Μόσχα

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην παγωμένη Μόσχα, όπου το απόγευμα της Πέμπτης (27/11, 18:00, Nova) θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Οι «πράσινοι» έχουν ταξιδέψει στη Ρωσία με στόχο μια καλή εμφάνιση και πιθανότατα τους βαθμούς, που θα προσδώσουν αρκετά σε ψυχολογία και πρεστίζ στην ομάδα καθώς ο αποκλεισμός έχει επέλθει και μαθηματικά. Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να τα… παρατήσει, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο ενώ αντίθετα υπάρχουν τα αρνητικά της απραξίας αλλά και της τρομερά χαμηλής θερμοκρασίας που συνάντησε στη Μόσχα το «τριφύλλι».

Ενδεικτικές είναι και οι φωτογραφίες από την προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον πάγο περιμετρικά του γηπέδου αλλά και την… αμφίεση των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» να περιγράφουν πλήρως τις συνθήκες – όπως αυτή του κομοτηναίου Θανάση Ντίνα που πάτησε χθες τον αγωνιστικό χώρο και έκανε προπόνηση φορώντας σκούφο, κασκόλ, γάντια και μακριές φόρμες. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Αναστασίου, αυτό περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας ενώ ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Πέρα από τον Ντίνα, η αποστολή που έχει ταξιδέψει στη Ρωσία για το παιχνίδι με την Ντιναμό απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς, Κλωναρίδης και Μπούι