Πρεμιέρα για το προπονητικό του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στην πόλη της Ξάνθης είχαν τα παιδιά που έχουν επιλεγεί από Ξάνθη- Κομοτηνή και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης για να προπονούνται κάτω από τις οδηγίες των προπονητών των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και να μετέχουν στο πρωτοποριακό πρότζεκτ του «Δικεφάλου του Βορρά»

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται για δύο εβδομάδες στην Κομοτηνή και δύο στην Ξάνθη, και μετά την Κομοτηνή ήταν ώρα να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα και του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην πόλη της Ξάνθης. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι στα έτη 2002-2003 και 2004-2005 προπονήθηκαν κάτω από τις οδηγίες των προπονητών της Ακαδημίας των Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης του Γιώργου Λάππα, με τους προπονητές  Χρήστο Μαλαδένη, Γιώργο Γιωργούση και Αυγερινό Κατράνα, υπό την επιτήρηση του scouter των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ Γιάννη Αβραμίδη και του υπεύθυνου των Ακαδημιών της ΠΑΕ  ΠΑΟΚ Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο. Η προπόνηση δειξήχθη στο γήπεδο του Απόλλων Ξάνθης στην Εκτενεπόλ.

Μάλιστα ο κ. Πουρλιοτόπουλος μίλησε στο ThrakiSportS  τονίζοντας την σημαντικότητα αυτού του εγχειρήματος που έχει προχωρήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης με την δημιουργία προπονητικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα, αναφέροντας μάλιστα πως είναι στα σκαριά και η  δημιουργία του προπονητικού στην Αθήνα. Παράλληλα  ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του «Δικέφαλου» εξήρε την συμπαράσταση και την προσπάθεια των τοπικών Ακαδημιών που συνεργάζονται και την αξιόλογη δουλειά που κάνουν στην περιοχή τους.