Ανακούφιση για τον τραυματισμό του Μάνταλου που αισιοδοξεί για την συνέχεια

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Ανακουφισμένος θα πρέπει να αισθάνεται τόσο ο Πέτρος Μάνταλος όσο και ο προπονητής του Τραϊανός Δέλλας μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο πρώτος. Ο μέσος της ΑΕΚ αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό με πρόβλημα στο δεξί του πόδι. Η κατάστασή του φαινόταν σοβαρή αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ έκαναν λόγο απλά για διάστρεμμα.

 

Τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι σοβαρό και έτσι ο Κομοτηναίος παίκτης ξεκινάει άμεσα πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να τεθεί όσο το δυνατό πιο σύντομα στη διάθεση του Δέλλα, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο αν θα προλάβει το ματς με την Παναχαϊκή, την Κυριακή (30/11).

Μιλώντας στο ThrakiSportS, ο κομοτηναίος παίκτης υποστήριξε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη της ΑΕΚ με 3-2:  «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Θέλαμε να αποδείξουμε κάποια πράγματα και νομίζω πως το καταφέραμε. Αποδείξαμε πως οι παίκτες της ομάδας δεν είναι επιπέδου Football League, αλλά επιπέδου πρώτης κατηγορίας. Είχαμε την ευκαιρία για αυτό και το καταφέραμε».

Αναφορικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος και κατά πόσο αυτό επηρεάζει τις προσπάθειες της ομάδας, είπε: «Η συγκυρία είναι αυτή είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί. Το να μην ξέρεις πότε θα παίξεις το επόμενο παιχνίδι είναι κάτι που σίγουρα σε επηρεάζει». Τέλος για τη συνέχεια της σεζόν, τόνισε: «Έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα. Δείχνουμε πως είμαστε στο σωστό δρόμο για να φτάσουμε σε αυτό που θέλουμε».