Στην Πόλη ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θράκης για το Φενερμπαχτσέ Ούλκερ – Παναθηναϊκός

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης πραγματοποιεί τριήμερη εκδρομή στην Ασιατική Κωνσταντινούπολη, προκειμένου οι διαιτητές-μέλη αλλά και ενδιαφερόμενοι φίλοι του Συνδέσμου να παρακολουθήσουν για τη φάση των ομίλων της Euroleague τον αγώνα ανάμεσα στην Φενερμπαχτσέ Ούλκερ και τον Παναθηναϊκό, στην Ούλκερ Αρένα.

 

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί την άλλη εβδομάδα (4 Δεκεμβρίου) και κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Πόλη, η αποστολή θα επισκεφθεί την ελληνική ομάδα στα ξενοδοχείο διαμονής της, θα ξεναγηθεί στις συνοικίες Kadıköy (Χαλκηδόνα), Üsküdar (Σκούταρι ή Χρυσόπολις) καθώς και το ζωολογικό πάρκο Bosphorus Zoo. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με βόλτα στη φημισμένη οδό Bagdat cad. στο Bostanci και στο εμπορικό κέντρο Capitol .

Η αναχώρηση προγραμματίζεται από την πλατεία Ορεστιάδας στις 4 Δεκεμβρίου 2014 (08:00) και επιστροφή στην Ορεστιάδα στις 6 Δεκεμβρίου 2014 (19:00). Η διαμονή στο ξενοδοχείο Nice Royal στο Atasehir (πλησίον του γηπέδου). Το κόστος της εκδρομής είναι για τα μέλη του Συνδέσμου 95 ευρώ και για τα μη μέλη 105 ευρώ (και σε αυτό περιλαμβάνονται μεταφορά, δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό και το εισιτήριο του αγώνα).

Η φωτογραφία είναι από παλιότερη εκδρομή του Συνδέσμου για αγώνα στην Πόλη.